Gigi Becali: Ioan Becali nu va avea niciodată funcţie oficială la Steaua

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, duminică, agenţiei MEDIAFAX, că vărul său, fostul impresar Ioan Becali, nu va avea "niciodată" o funcţie oficială la gruparea din Bulevardul Ghencea, el urmând să se ocupe însă de transferurile de jucători.

2 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Ioan Becali nu va avea niciodată funcţie oficială la Steaua

Gigi Becali: Ioan Becali nu va avea niciodată funcţie oficială la Steaua

"Giovani (n.r. - Ioan Becali) se va ocupa de tansferuri. Niciodată nu va fi avea funcţie oficială la Steaua. Nu e adevărat că va fi preşedinte executiv", a spus Becali, reacţionând, astfel, la informaţiile apărute în presa de duminică.

La meciurile cu Poli Ştiinţa Timişoara, din etapa a XIV-a a Ligii I, şi cu FC Sevilla, din Liga Campionilor, Gigi Becali şi Ioan Becali au asistat împreună, după ce în ultimii ani relaţiile dintre cei doi veri au fost reci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici