Gigi Becali, Mureşan, Porumboiu şi Ştefan, suspendaţi

Comisia de Disciplină a FRF a decis, joi, să-i suspende câte două luni pe finanţatorul stelist Gigi Becali, pe preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, pe finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, în timp ce preşedintele de onoare al clubului Ceahlăul, Gheorghe Ştefan, a fost suspendat o lună.

13 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali, Mureşan, Porumboiu şi Ştefan, suspendaţi

Gigi Becali, Mureşan, Porumboiu şi Ştefan, suspendaţi

Potrivit site-ului LPF, finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a fost suspendat două luni şi a primit o penalitate financiară de 12.000 de lei.

Preşedintele grupării CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a primit o suspendare de două luni şi o penalitate financiară de 12.000 de lei.

Finanţatorul grupării FC Vaslui, Adrian Porumboiu a fost suspendat două luni şi amendat cu 12.000 de lei.

Preşedintele de onoare al grupării Ceahlăul Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, a fost suspendat o lună şi amendat cu 10.000 de lei.

Aceşti oficiali au fost suspendaţi pentru declaraţii jignitoare.

Antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, a fost suspendat pentru două meciuri şi a primit o penalitate de 140 lei pentru că a fost trimis în tribună la meciul cu Poli Iaşi, pierdut de clujeni cu scorul de 0-1, în etapa XXV-a a Ligii I.

Mijlocaşul stelist Florin Lovin a fost suspendat două etape şi amendat cu 3.000 de lei pentru o intervenţie dură în meciul cu UTA, care nu a fost sancţionată de arbitru în timpul meciului.

Fundaşul rapidist Marius Constantin a primit o suspendare de două meciuri şi 3.000 de lei amendă tot pentru un fault dur, nesancţionat de arbitru.

Comisia de Disciplină a FRF l-a suspendat pe mijlocaşul Eugen Trică de la CFR Cluj pentru un meci, jucătorul fiind amendat şi cu 600 de lei, pentru cartonaşul roşu primit la iaşi. De asemenea, el a fost citat pentru şedinţa din 1 aprilie.

Fundaşul Niklas Sandberg (CFR Cluj) a fost penalizat cu două etape de suspendare şi cu 3.000 de lei amendă pentru un fault dur.

Atacantul Andrei Cristea de la Poli Iaşi a primit o etapă de suspendare şi o penalitate financiară de 600 lei pentru cartonaşul roşu primit în meciul cu CFR Cluj.

Jucătorul Pedro Oliveira de la UTA Arad a fost suspendat o etapă şi amendat cu 700 de lei pentru un fault dur comis asupra stelistului Mirel Rădoi, la meciul de duminică, fault nesancţionat de arbitru.

Jucătorul Gabriel Cânu (Poli Ştiinţa Timişoara) a fost suspendat două etape de către Comisia de Disciplină, care l-a penalizat şi cu 3.000 de lei, pentru un fault dur.

Comisia de Disciplină a respins ca nefondat dosarul UTA Arad - Cristian Dulca, în care ultimul a fost acuzat de încercare de mituire a unor jucători arădeni.

Antrenorul secund al echipei Poli Ştiinţa Timişoara, Adrian Stoicov, a fost sancţionat cu două etape de suspendare şi penalizat cu 140 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici