Gigi Becali: Nicoliţă a fost un erou, trebuia să-şi revină

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, s-a declarat mulţumit de evoluţia jucătorilor stelişti în meciul cu FC Argeş, scor 2-0, subliniind că mijlocaşul Bănel Nicoliţă "a fost un erou" şi apreciind că Juan Carlos Toja este un mare fotbalist.

14 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Nicoliţă a fost un erou, trebuia să-şi revină

Gigi Becali: Nicoliţă a fost un erou, trebuia să-şi revină (Imagine: Mediafax Foto)

"Mi-au plăcut toţi jucătorii. Toja este un mare fotbalist. De Nicoliţă ce să mai spun? A fost un erou. Trebuia să-şi revină. Trebuia să se ducă în sus, nu în jos, asta este ce-mi doresc de la el. Steaua n-a mai avut demult un jucător ca Toja, care să elimine aşa jucători. Nu mă aşteptam să se adapteze aşa repede. Nu sunt dezamăgit de Arthuro, se întâmplă şi la case mai mari. Dacă aveam un mijloc bun, azi le dădeam 4-5", a declarat Becali.

Echipa Steaua Bucureşti a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia FC Argeş, într-un meci contând pentru etapa a IV-a a Ligii I, în care golurile au fost marcate de Bănel Nicoliţă, în minutul 4 şi Bogdan Stancu, în minutul 74.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici