Gigi Becali: Pentru obrăznicia lui, n-am să-l iert pe Mihai Stoica

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat că nu îl va ierta pe preşedintele grupării Unirea Urziceni, Mihai Stoica, pentru obrăznicia lui de a ataca gruparea din Bulevardul Ghencea cu mult timp înainte de meciul direct, programat în etapa a VI-a a Ligii I, informează Sport.ro.

1 afișare
Imaginea articolului Gigi Becali: Pentru obrăznicia lui, n-am să-l iert pe Mihai Stoica

Gigi Becali: Pentru obrăznicia lui, n-am să-l iert pe Mihai Stoica

"Mureşan şi Stoica s-au implicat să bârfească despre Steaua neavând nicio legătură cu ea. Nici pe MM Stoica n-am să-l iert. Mureşan văd că a revenit la sentimente mai bune, îşi vede de treaba lui. Pe al doilea om îl las în pace, am lucrat cu el şi nu vreau o dispută publică, l-am avut angajat, dar pentru obrăznicia lui n-am să-l iert. Ce legătură are el cu Steaua, vorbeşte el de Steaua cu o lună înainte de meci, analizează jocul Stelei...Ce e el, analizator de meciuri? Cine este MM Stoica? Să-şi vadă de Urziceni, că n-am să-l las aşa", a spus Becali.

Fostul manager general al Stelei, Mihai Stoica, a declarat că vrea arbitri străini la meciul cu Steaua, programat în etapa a VI-a a Ligii I, subliniind că nu înţelege de ce gruparea din Bulevardul Ghencea nu mai doreşte acest lucru. "Noi vrem arbitri străini cu Steaua. De ce acum Steaua s-a răsucit la 180 la grade şi nu mai vrea ca în sezonul trecut?. Nu suntem o echipă de nivelul Stelei. Steaua face performanţă, o să joace în Champions League. Probabil că Steaua are interesul să fie arbitrată de români cu noi. Suntem prea mici. Soluţia este modelul polonez, în puşcărie, arbitrii corupţi, observatorii şi corupătorii", a spus Stoica, vineri, după meciul cu Poli Ştiinţa Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici