Gigi Becali: Preţul de transfer al lui Zapata este de 500.000 de euro

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, la Sport.ro, că preţul de transfer al portarului columbian Robinson Zapata este de 500.000 de euro.

72 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Preţul de transfer al lui Zapata este de 500.000 de euro

Portarul Robinson Zapata (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Becali a menţionat că a fost impresionat de declaraţiile mijlocaşului Bogdan Mara, pentru care nu contează banii atunci când vine vorba de Steaua şi că se va gândi serios la aducerea acestuia în Ghencea.

Gigi Becali a afirmat că a început deja retuşarea echipei, iar după fundaşul Ionuţ Rada, plecat la Al Nasr, chiar şi căpitanul Sorin Ghionea se poate despărţi de Steaua în schimbul sumei de 200.000 de euro. În schimb, se vor demara negocieri pentru aducerea fundaşului Edwin Ouon de la AEL Limassol şi a încă unui fundaş central.

Conducătorul grupării din Bulevardul Ghencea a declarat că Bănel Nicoliţă şi Pantelis Kapetanos sunt jucători de bază pe care contează în continuare, iar portarul Ciprian Tătăruşanu va rămâne la Steaua şi îşi va aştepta rândul să apere.

Becali a precizat la GSP TV că pe numele mijlocaşului Mihăiţă Pleşan nu a sosit nicio ofertă, dar că acesta poate pleca la orice club care achită clauza de reziliere de 100.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici