Gigi Becali s-a dus la Buzău pentru a-i motiva pe jucătorii stelişti de la Gloria

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a fost, miercuri, la Buzău şi a afirmat că i-a motivat pe jucătorii stelişti împrumutaţi la Gloria, înaintea meciului dintre echipa buzoiană şi CFR Cluj, din etapa a XXII-a a Ligii I.

22 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali s-a dus la Buzău pentru a-i motiva pe jucătorii stelişti de la Gloria

Gigi Becali s-a dus la Buzău pentru a-i motiva pe jucătorii stelişti de la Gloria (Sursa: Mediafax Foto)

"Am venit să văd jucătorii mei, i-am întrebat dacă sunt bine, dacă sunt sănătoşi. Eu de ce să le aduc bani? Nu dau nici un ban eu. A venit Costel Bucur şi i-a anunţat primele, el, banii lui, nu eu. Câte 5.000 la meci egal, 10.000 la victorie. Eu am venit să-mi văd jucătorii. Am mare încredere. Cu Steaua de ce a făcut supriză Gloria? Asta le-am şi zis: «Cum aţi jucat cu Steaua, aşa să jucaţi şi cu CFR-ul». Acolo n-o să fie o greşeală, o să facă o surpriză mare, o să-i bată şi o să-i bage într-o mare degringoladă. Dacă o să-şi spele păcatele aşa? Bineînţeles!", a spus Becali.

După ce s-a afirmat că el a fost la baza îndepărtării atacantului Romică Bunică de la Buzău, după golul pe care l-a înscris în poarta Stelei în meciul tur, încheiat cu scorul de 1-1, Becali a precizat: "Ce mă interesează pe mine de Bunică? N-a dat un gol în viaţa lui, a dat un gol cu Steaua. Păi eu l-am trimis de la Buzău? Bunică e problema mea? Nu mai dă el gol cinci ani cum a dat el atunci. Bunică-Nebunică, echipa trebuie să se concentreze".

Gigi Becali a negat că se implică în alcătuirea echipei buzoiene. "Cum să fac eu echipa aici? Întrebaţi-l pe Fane Stoica, eu ştiu mai bine ca el? Hai, că la Steaua mai ştiu jucătorii, aici de unde ştiu eu, fac eu antrenamente cu ei? Sunt nişte tâmpenii. Cred că Steaua va lua campionatul. Jucătorii Stelei cresc frumos aici, sunt mulţumit. Eu i-am ajutat. Costel Bucur mi-a zis să-i dau jucători, dacă nu-i dădeam, mai era Gloria unde este acum în clasament? Buzăul joacă frumos, combinativ, joacă bine, îmi place", a comentat el.

Întrebat ce se va întâmpla în ultima etapă, când Steaua şi Gloria Buzău se vor întâlni în meci direct la Bucureşti, Gigi Becali a răspuns: "Se joacă corect şi ultima etapă. Tu vrei să avem probleme, n-ai văzut, DNA-ul, MNA-ul...".

Patronul Stelei a mâncat la prânz la Buzău împreună cu acţionarul majoritar al clubului Gloria, Costel Bucur, şi s-a declarat încântat de cârnaţii de Pleşcoi. "Foarte iuţi, aşa să fie şi Gloria la Cluj!", a spus Gigi Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici