Gigi Becali s-a săturat de Marian Iancu

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat joi că s-a săturat de preşedintele CA al clubului FC Timişoara, Marian Iancu, care a solicitat oficial Ligii Profesioniste de Fotbal redeschiderea cazului Valiza, şi crede că oficialul bănăţenilor nu va mai sta mai mult de trei ani în fotbal.

21 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali s-a săturat de Marian Iancu

Gigi Becali s-a săturat de Marian Iancu (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Eu sunt sătul de Iancu. El vorbeşte frumos, nu e băiat prost, zici că e poet. Mai bine scrie poezii sau cărţi. Ce mă interesează pe mine ce face el? I-am făcut eu vreun favor lui? Am jucat vreodată table sau poker cu Marian Iancu? Am o prietenie cu el? Şi-a făcut averea cum şi-a făcut-o, treaba lui. Eu am treabă cu Dragomir, nu cu Iancu. E problema lui ce zice. El a vorbit de Steaua, nu de mine. Bine, ca să vorbească de Steaua el mai trebuie să facă spălături cu whisky, nu poate să vorbească oricine aşa", a afirmat Gigi Becali.

"Steaua e o aură prea mare pentru el. La Iancu suport oricât, că el o să mai stea maxim trei ani în fotbal. A avut şi el amenzi şi nu i-a dublat-o pe niciuna, chiar dacă este mult mai grav să doreşti şi să vorbeşti de moartea preşedintelui federaţiei. Astea sunt nişte lucruri foarte urâte. Eu o să fac plângeri penale să vedem unde se ajunge. Dacă se continuă, o să-i atenţionez pe aceşti oameni să nu întindă coarda prea mult. Aşa cum au fost ei pe unde au fost, să nu mizeze pe faptul că sunt un prea mare caracter şi că nu voi continua", a precizat finanţatorul Stelei.

Conflictul lui Becali cu Iancu şi Dragomir a izbucnit după ce Rapid a pierdut la "masa verde" meciul cu FC Timişoara, câştigat pe teren de gruparea "feroviară" cu scorul de 1-0, pentru că i-a folosit pe Varga şi Bălan, consideraţi fără drept de joc de LPF. Decizia Comisiei de Disciplină a LPF a nemulţumit mai multe cluburi din Liga I, printre care şi Steaua.

Gigi Becali a anunţat că doreşte demiterea preşedintelui LPF, Dumitru Dragomir, pentru că influenţează deciziile comisiilor şi ajută clubul FC Timişoara în lupta pentru titlu. De asemenea, Becali a anunţat că a înaintat o cerere de intervenţie în acest caz, solicitare care ar fi fost respinsă de preşedintele LPF, Dumitru Dragomir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici