Gigi Becali: S-ar putea să vină Olăroiu

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri noapte, la o emisiune televizată, că este posibil ca varianta Dorinel Munteanu să cadă iar antrenor să fie numit Cosmin Olăroiu sau Oleg Protasov.

13 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: S-ar putea să vină Olăroiu

Gigi Becali: S-ar putea să vină Olăroiu (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu-l vreau pe Mircea Lucescu la Steaua, pentru că el vrea salariu prea mare. Cred că cere două milioane de euro şi nu vreau să dau banii ăştia. S-ar putea să mă răzgândesc şi să nu-l mai iau pe Munteanu. Am primit un mesaj de la unul, impresarul lui Dorinel, că să discutăm despre contractul lui. Dacă el îmi trimite impresari, s-ar putea să mă răzgândesc şi să nu-l mai iau. Păi ce înseamnă asta, să pună impresarul să vorbeasca cu mine? Când te cheamă Steaua, trebuie să vii necondiţionat. Oricum, nimic nu-i bătut în cuie. S-ar putea să vină Olăroiu, că am vorbit şi cu el. Sau poate vine Protasov, om vedea", a spus Becali la Fanatik Show.

Gigi Becali a comentat şi rezultatul echipei CFR Cluj la Bordeaux: "Bordeaux nu e de talia lui Lyon, dar sunt foarte echilibraţi în toate compartimentele. Nu au sclipirea celor de la Lyon, dar sunt foarte puternici din punct de vedere fizic. M-am bucurat că a luat bătaie CFR-ul. Aveam emoţii mari pe final, să nu egaleze. Vreau ca Steaua să se califice în primăvara europeană şi să rămână singura acolo. Asta vreau eu, sa moara si capra vecinului. Am vorbit cu Copos si mi-a zis că nu mai are nicio treabă cu Rapid. Dacă îl întrebi pe Taher, asta zice şi el. Rapidul e al nimănui acum. L-am băgat pe Taher cal troian la Rapid. Lui Dinamo nu le-am făcut la fel, de nu şi-au mai revenit trei ani?".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici