Gigi Becali şi-a făcut blog

Finanţatorul clubului Steaua, Gigi Becali, şi-a făcut blog, intrând astfel în lumea online, chiar dacă în urmă cu un an declara că „globurile sunt controlate de securiştii de la SRI şi SIE”.

625 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali şi-a făcut blog

Becali şi-a făcut blog (Imagine: Mediafax Foto)

Alături de Elena Udrea, Ion Iliescu, Adrian Năstase, Mircea Geoană, Becali a intrat în lumea virtuală precizând că textele nu le va scrie el, ci le va dicta.

Caracteristic stilului Becali, „de bună voie şi nesilit de nimeni”, prima sa postare a apărut sub numele „Mi-am tras blog, hahalerelor”.

Liderul PNG-CD va aborda pe blogul său teme personale, despre politică şi sport, dar şi despre acţiuni de caritate.

După prima sa postare în care anunţa lansarea blogului, finanţatorul Stelei a vorbit şi despre casele naţionalizate, subliniind sfidarea românilor: „Statul îi va despăgubi şi pe proprietarul sau urmaşii care nu-şi mai pot cere casa înapoi, dar şi pe, atenţie!, chiriaşul care a cumpărat o casă naţionalizată, dar a pierdut-o ulterior, prin proces, în favoarea proprietarilor de drept..”

Astfel, Becali va lua pulsul virtual şi va răspunde atât fanilor, cât şi duşmanilor, după cum a declarat acesta, pe adresa www.georgebecali.ro/blog/.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici