Gigi Becali spune că s-a împăcat cu Hagi, însă acesta afirmă că e drum lung până la împăcare

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că s-a împăcat cu naşul său, Gheorgher Hagi, după o întâlnire avută la un restaurant din Bucureşti, însă fostul selecţioner a spus că doar şi-au dat mână şi că e drum lung până la împăcare.

38 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali spune că s-a împăcat cu Hagi, însă acesta afirmă că e drum lung până la împăcare

Gigi Becali spune că s-a împăcat cu Hagi, însă acesta afirmă că e drum lung până la împăcare (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

"Era normal să se întâmple şi acest lucru. Eram într-un restaurant împreună cu Dumitru Dragomir, Cristian Borcea, Florian Walter... Hagi a venit şi eu i-am întins mâna. A dat mâna cu mine şi ne-am împăcat. Soţia mea a fost foarte fericită. Mama mea când a auzit că m-am împăcat cu Hagi a plâns de emoţie", a afirmat Gigi Becali la Sport.ro.

Gheorghe Hagi a precizat, la Gsp Tv, că a fost o întâlnire întâmplătoare şi că a întinde o mână e un lucru de bun simţ: "De aici până a ne împăca e drum lung, ne-am întins mâna. Ştiu să mă comport, de aici până la alte lucruri mai grele, mai profunde, mai e drum. Sentimentele mele eu le ştiu, sunt lucruri pe care eu le decid. Familia mea nici nu ştie ce se întâmplă".

Vârul lui Gigi Becali, Ioan Becali, a povestit toată întâmplarea la Gsp TV: "Gigi Becali şi Gică Hagi s-au împăcat. «Naşule, vreau să te salut», a spus Gigi. Gigi i-a întins mâna, apoi s-au pupat. Important e că primul pas a fost făcut, iar Gică a fost un gentleman adevărat. Am văzut lacrimi în ochii lui Gigi. Gică Hagi s-a comportat ca un domn. Mai e drum până departe, important a fost primul pas".

Gigi Becali şi Gheorghe Hagi s-au certat în perioada când fostul internaţional antrena formaţia Steaua Bucureşti. Finanţatorul "roş-albaştrilor" l-a criticat dur în presă pe Hagi, forţându-l să-şi dea demisia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici