Gigi Becali spune că Steaua l-a achiziţionat pe mijlocaşul Dorinel Popa de la Victoria Brăneşti

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri că mijlocaşul Dorinel Popa, 22 de ani, de la Victoria Brăneşti, va semna un contract cu gruparea din Bulevardul Ghencea.

70 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali spune că Steaua l-a achiziţionat pe mijlocaşul Dorinel Popa de la Victoria Brăneşti

Gigi Becali spune că Steaua l-a achiziţionat pe mijlocaşul Dorinel Popa de la Victoria Brăneşti (Imagine: Andrei Alex Moise/Mediafax Foto)

"Astăzi, l-am lat pe puştiul ăla, Popa, de la Brăneşti. O să semneze luni probabil, dar am bătut-o în cuie cu cei de la Brăneşti. M-a costat foarte puţin. D-aia l-am luat, pentru că a costat foarte puţin. Şi are un salariu foarte mic pentru că trebuie să demonstreze. O să mai iau jucători români, dar ne trebuie şi 2-3 brazilieni care să dea calitate jocului", a spus Becali, la Sport.ro, adăugând că fotbalistul de la Brăneşti a fost dorit de managerul general Mihai Stoica.

Becali a "încheiat socotelile" cu tehnicianul Sorin Cârţu, care a demisionat sperând că Steaua va avea mai mult noroc fără el, dar patronul Stelei a precizat că acesta ar fi rămas în funcţie dacă antrenorul Cosmin Olăroiu nu ar fi acceptat să preia echipa pentru finalul sezonului. "Dacă nu venea Olăroiu trebuia să mă rog de Sorin şi Sorin nu mă lăsa, rămânea. Am încheiat socotelile cu Sorin. Mi-a spus: «vrei să-ţi dau un exemplu: ce, joacă mai bine Rapidul cu Rada decât cu Şumudică?» Zic nu şi el: «vezi, au luat şase puncte fără Şumudică. Aşa, fără mine poate echipa câştigă toate cele trei meciuri şi Cupa României»", a menţionat patronul Stelei.

Gigi Becali a afirmat că nu el schimbă antrenorii la Steaua, ci pleacă ei din cauza lipsei performanţelor. "Eu n-am schimbat antrenorii. Antrenorii care au fost au plecat ei pentru că Steaua i-a eliminat. N-am schimbat eu niciun antrenor. Toţi antrenorii i-a dat afară Steaua, nu Becali. Steaua care trebuie să facă performanţă", a afirmat finanţatorul stelist, care a precizat că nu se poartă urât cu antrenorii şi că plăteşte un tehnician cu 20.000 de euro pe lună.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici