Gigi Becali: Steaua are nevoie de atacanţi şi de portar

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, vineri, după înfrângerea cu Oţelul, scor 0-2, de la Galaţi, meci în care portarul columbian Robinson Zapata a greşit la ambele goluri ale gazdelor, că în iarnă gruparea pe care o patronează va transfera doi atacanţi şi un goalkeeper.

34 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Steaua are nevoie de atacanţi şi de portar

Gigi Becali: Steaua are nevoie de atacanţi şi de portar (Imagine: Mediafax Foto)

"Mi-am dat seama că Steaua are nevoie de atacanţi şi de portar. Chiar dacă e Zapata. Nu înseamnă că i-am luat creditul lui Zapata. Din iarnă vom avea încă un portar. Poate o să fie şi Tătăruşanu. E posibil să iei gol din unghiul ăla? Din iarnă vor veni doi atacanţi la Steaua. Atacul e problema. Rezultatul nu reflectă chiar realitatea de pe teren. Dar o echipă mare poate să aibă ghinion, dar poate scoate un egal. Cu Otopeni a fost la fel, însă când pierzi cu 2-0 nu mai poţi să te legi de ghinionul pe care l-ai avut la cele două bare. Steaua nu are niciun atacant la ora asta. Are atacanţi de ultima speţă. Nici Bogdan Stancu nu a confirmat. Steaua are nişte jaloane care se plimbă pe teren şi mai dă câte un gol cu poarta goală. Arthuro doar se plimbă pe teren", a spus Becali la GspTv.

Becali nu exclude ca unul dintre atacanţii pe care Steaua i-ar putea să-i transfere în iarnă să fie Pepe Moreno, care a mai jucat şi sezonul trecut la formaţia din Bulevardul Ghencea. "Din ţară n-ai pe cine să aduci. Nu poţi să-i iei pe Dănciulescu şi Bratu. Fabbiani este o variantă. Am greşit cu Pepe Moreno, e cu şapte clase peste Kapetanos. S-ar putea să-l aducem înapoi din iarnă", a precizat Becali.

Finanţatorul a precizat că dacă ştia că mijlocaşul Dayro Moreno s-a întors în România, de la naţionala Columbiei, jucătorul ar fi evoluat în partida de la Galaţi. "Steaua fără Dayro are probeleme mari în atac. Dacă ştiam că Dayro s-a întors aseară, Dayro era în teren acum. Eu am crezut că ajunge abia azi de dimineaţă. Dayro e jucătorul principal la ora asta. Eu le-am şi spus odată jucătorilor să nu-l mai certe pe Dayro. «Nu-l mai certaţi pe Dayro, e fotbalist şi eu vreau să iau bani pe el. Reproşurile voastre îl pot inhiba». Am văzut eu din tribună că îl mai certau pe Dayro după o pasă greşită sau când nu dădea drumul la minge. Dică din cauza neputinţei îi certa pe ceilalţi. Şi mai ales pe Dayro. Voi remedia toate lucrurile astea din iarnă", a mai spus Becali.

Gigi Becali i-a reproşat atacantului Arthuro atitudinea pe care o are la meciurile din Liga I. "Sunt şi eu idiot că m-am luat după alţii la unele transferuri. Voi alege eu vârfurile şi nu mă mai iau după alţii. Arthuro nu ştie să joace mingiile din careu decât înapoi, în spate. Sunt mingii când poţi să te înşurubezi, să faci ceva. Are o manie în a pasa în spate. Şi nici n-a pasat bine măcar. Nici nu conta dacă e vreun coechipier acolo sau nu. Arthuro nu că nu ar fi jucător de valoare, dar e indolent. Cu Lyon va juca altceva, va juca cu dăruire, nu va mai prezenta moda", speră Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici