Gigi Becali: Steaua vrea un mijlocaş din America

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, la Sport.ro, că antrenorul Mihai Stoichiţă doreşte un jucător de la echipa Los Angeles Galaxy, dar a precizat că nu ştie numele acestuia.

33 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Steaua vrea un mijlocaş din America

Gigi Becali: Steaua vrea un mijlocaş din America (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Steaua vrea un mijlocaş din America, nu ştiu prea multe despre el. Stoichiţă spunea că i-ar prinde bine Stelei şi va veni în cantonament, îl veţi vedea acolo. Acest mijlocaş era jucătorul cu care Beckham colabora foarte bine în teren, e un coordonator talentat de ultimă pasă, asta mi-au spus Stoichiţă şi Argăseală. Habar n-am cum îl cheamă", a spus Becali.

Oficialul stelist a afirmat că a făcut o ofertă concretă pentru fundaşul Edwin Ouon: "Pentru Ouon am făcut ofertă. Dăm 50.000 ca să-l dea împrumut până în vară, iar 750.000 în vară dacă îl luăm definitiv, dacă va confirma. Nu mai luăm aiurea jucători, nu mai aruncăm aşa cu banii, jucătorii să semneze pe 6 luni cu opţiune de prelungire".

Becali a declarat că Dayro Moreno ar putea fi împrumutat la FC Braşov. "Am vorbit azi (n.r. - luni) cu Dinu Gheorghe, să-l ia împrumut pe Dayro Moreno până în vară la Braşov. A rămas să se ocupe el cu Argăseală. Nu la schimb cu Rui Duarte, nici vorbă, fără nicio altă combinaţie", a spus Becali.

Finanţatorul stelist a afirmat că Sorin Ghionea vrea să plece gratis. "Ghionea m-a rugat să-i dau drumul, toţi o dau cu viitorul familiei lor. I-am spus că îi dau drumul pe 100.000, el vrea gratis. I-am zis că avem nevoie de el. El vrea să ia bani, să plece liber şi să ia bani la semnătură. Măcar să iau cât m-a costat tratamentul lui la Bologna. Dacă vrei un jucător, căpitanul Stelei nu orişicine, nu dai 100.000 pe el?", a precizat Becali.

Gigi Becali a refuzat să comenteze transferul lui Nicolae Dică la CFR Cluj: "Nu judec eu ce face CFR, nu vreau nici să fiu un diplomat mincinos. Nu e frumos să fac aprecieri despre Dică. Am avut nişte momente frumoase, fericite cu el, din respect pentru el nu vreau să-mi dau cu părerea".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici