Gigi Becali: Şumudică să nu mai zică el că e mare, că aseară era pe cracă

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, că antrenorul echipei FC Vaslui, Marius Şumudică, era în pericol să fie demis în cazul în care nu ar fi învins în partida disputată în etapa a VI-a a Ligii I, scor 3-1, şi i-a transmis acestuia să nu se mai considere un tehnician mare.

278 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Şumudică să nu mai zică el că e mare, că aseară era pe cracă

Gigi Becali (Imagine: Alex Moise/Mediafax Foto)

"Şumudică să nu mai zică el că e mare, că tot mică e. O să vadă el cât de mică e când o să-l cardească Viitorul. Când o să-i dea naşul pac pac pac şi o să vadă el ce mică e Şumudică. Să nu mai fie el tare în gură aşa Şumudică. Că aseară era pe cracă. Noi am dominat Vasluiul mai tare ca Inter Milano. Bă aşa nu m-a dominat nici Inter. Să nu pot să ies de acolo. A venit Porumboiu şi mi-a zis la pauză. Fac acum două schimbări, ori la bal ori la spital", a spus Becali.

Gigi Becali este de părere că desfăşurarea evenimentelor de la partida FC Vaslui - Steaua, scor 3-1, ţine de miracole. "Se întâmplă câteodată minuni, o dată la 20-30 de ani vezi aşa ceva. Marchezi gol, ai încă trei patru ocazii de a marca, ai bară, mai ai situaţii clare singur cu portarul încă una cu Chipciu. N-au avut un şut pe poartă. N-au ajuns la poarta noastră. În loc să faci 2-0 primeşti un gol din corner. După iar un gol după o centrare se duce minge în poartă, lin, numai miracol. Este miracol, e fenomen şi contra miracolelor nu te poţi pune", a adăugat Becali.

Gigi Becali a afirmat că portarul Răzvan Stanca a avut două momente de rătăcire la primele două goluri primite de Steaua şi a menţionat că Ciprian Tătăruşanu va reveni între buturi după acest meci. "Dacă îţi ia Satana minţile poţi să te arunci cum s-a aruncat Stanca la corner. Acum am văzut şi eu reluarea. El s-a aruncat undeva, nu s-a aruncat la minge. El s-a aruncat aşa în aer, de nebun. Numai dacă îţi ia Satana minţile. Poate să facă zidarul ce-o vrea el. Dacă nu vrea Dumnezeu, n-o zideşte. Aşa am făcut şi noi aseară. Am zidit, am făcut, dăi cărămizi, portar am pus când am ajuns la acoperiş, am pus şi acoperiş să nu mai intre ploaia, pac cu treburi, joc, toată casa. M-am luat de Chipciu şi de Stanca. Chipciu a dormit acolo pe teren. Pe Stanca l-a luat dracul şi l-a ţinut dracul. I-a zis dracul, du-te, aruncă-te aiurea de nebun. A doua oară i-a zis dracul gândeşte la nu ştiu ce păsărici şi lasă mingea să treacă. Şi nici nu s-a aruncat cu mâinile în faţă, s-a aruncat aşa de nebun aşa într-o parte. Să intre Tătăruşanu ca să se ducă să scuipe pe dracu. Şi ambiţiile noastre prosteşti. Ne-am făcut ambiţii cu Tătăruşanu, na ambiţii! Faci ambiţii, na ambiţii!", a subliniat Becali.

Finanţatorul stelist a precizat că a făcut 1.200 de rugăciuni în timpul meciului cu FC Vaslui. "Eu am făcut rugăciune încontinuu. Am făcut 1200 de rugăciuni. Am 300 de mărgeluţe. Şi la fiecare rugăciune trag o mărgea, trag o mărgea, trag o mărgea", a explicat Becali.

Gigi Becali susţine că jucătorii Cristian Tănase, Alexandru Chipciu şi Adrian Popa au avut probleme la stomac şi de aceea au avut un randament mai slab. "Zice că nu ştiu ce au mâncat, nici Tănase nu s-a simţit bine, nici Chipciu că nu ştiu ce de la mâncare. Au mâncat nu ştiu ce au mâncat acolo, nu ştiu ce mâncare care nu a fost bună şi s-au stricat puţin la stomac. Pe Popa tot aşa l-a schimbat că nu ştiu se simţea rău la stomac. Nu e niciun capăt de ţară, nu e nicio nenorocire, suntem pe locul 2", a menţionat Becali.

Gigi Becali este de părere că din cauza trufiei sale, Steaua pierde partidele. "Acum ne şi calificăm. Mergem în grupe, facem 8 puncte, eu iar...ohoho... pac vine Dumnezeu. Fac cancer la limbă dacă nu fac o glumă şi nu zic ceva ba de «ţi», ba de «câine». Că nu pot. Mă retrag undeva în munţi şi nu pot. Ce, mă, Dinamo? Mă interesează pe mine de Dinamo. Ce să mă intereseze pe mine de Dinamo, dar mă loveşte Dumnezeu că sunt nenorocit, nu ştiu ce, din cauza lui «ţi», «câinii» ăştia mă nenorocesc. Mă fac aşa de rău. Dacă pun 5 lacăte la gură le rup. Cum aud de «ţi» imediat rup 3 lacăte. Şi mai aud de «câini», încă două, le rup pe toate", a conchis Becali.

Formaţia FC Vaslui a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-0), echipa Steaua Bucureşti, în ultimul meci al etapei a VI-a a Ligii I, aceasta fiind prima înfrângere a "roş-albaştrilor" în campionat, în acest sezon. Golurile învingătorilor au fost marcate de Celeban '59, Sânmărtean '83 şi M. Niculae '88, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Chipciu, în minutul 51.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici