Gigi Becali susţine că Bălgrădean a semnat pe ascuns cu CFR Cluj acum 10 zile

  • Gigi Becali a declarat că portarul Cristian Bălgrădean, de la FCSB, a semnat pe ascuns cu rivala la titlu, CFR Cluj.
  • El îl acuză pe portar de viciere de rezultat cu FC Botoşani şi i-a spus că nu va mai apăra niciodată la echipa sa.
  • Cristian Bălgrădean se află în ultimele 6 luni de contract cu FCSB.
1198 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali susţine că Bălgrădean a semnat pe ascuns cu CFR Cluj acum 10 zile

Gigi Becali susţine că Bălgrădean a semnat pe ascuns cu CFR Cluj acum 10 zile

Gigi Becali l-a criticat dur pe Cristian Bălgrădean, după ce a aflat că portarul de la FCSB a semnat cu rivala la titlu, CFR Cluj.

Finanţatorul bucureştenilor spune că Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj în urmă cu 10 zile şi a evitat să transmită clubului că va juca la rivală din vară. Becali îl acuză pe portar de viciere de rezultat în meciul cu FC Botoşani, în care a fost titular, şi i-a transmis acestuia că nu va mai apăra niciodată la echipa sa.

"El a semnat deja acum 10 zile, eu am aflat de la o persoană care nu mă cunoaşte şi mi-a dat mesaj. Am crezut că e glumă şi l-am sunat pe el. 'Da, nea Gigi, am semnat!'. I-am zis 'Bă, băiatule, eşti nebun? Trebuia să anunţi'. Tu ai semnat cu o contracandidată. Nu e vorba că nu va mai apăra, dar cum să mai apere el? Nu vreau să îmi fac păcate, dar înseamnă că mingea înscrisă cu Botoşani, de i-a dat-o pe tavă, înseamnă că te gândeşti la CFR, să ia campionatul. Mi-a zis că i-a fost ruşine. Cum să îţi fie ruşine, mă, să îmi spui? Să i-o dai pe tavă, să bage ăla mingea în poartă nu ţi-a fost ruşine? Clubul poate să îl contacteze, dar face o înştiinţare în prealabil. Ai voie să semnezi cu el, înştiinţându-mă. Tu nu mă înştiinţezi, semnezi cu el, o fi luat şi o sumă la semnătura. Direct mită, cum ar veni. (...) Aici vorbim de un portar care a apărat cu Botoşani când a semnat cu CFR şi care a luat un gol pe care i l-a pus pe tavă. Aici vorbim de viciere de rezultat. 100% nu va fi în play-off. I-am zis să îşi ia catrafusele şi să se ducă la el acasă. 'Tu ai apărat cu Botoşani, la revedere!'. Să ţin spionul în casă?", a afirmat Gigi Becalu, la Pro X.

Cristian Bălgrădean evoluează la FCSB din februarie 2018, iar ultima sa apariţie a avut loc sâmbătă, în meciul cu FC Botoşani, scor 2-2.

În cariera sa, portarul de 31 de ani a mai jucat la echipe precum FC Braşov, UTA Arad, Dinamo, Unirea Urziceni, Universitatea Craiova şi Concordia Chiajna.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici