Gigi Buffon i-a desemnat pe cei mai buni portari ai lumii

Gigi Buffon (40 de ani) şi-a spus părerea despre cei mai buni portari ai momentului şi i-a menţionat pe preferaţii săi. Manuel Neuer, de la Bayern Munchen, este primul în top, urmat de David de Gea, de Manchester United, şi Jan Oblak, de la Atletico Madrid.

311 afișări
Imaginea articolului Gigi Buffon i-a desemnat pe cei mai buni portari ai lumii

Gigi Buffon i-a desemnat pe cei mai buni portari ai lumii

Buffon a fost invitat la o emisiune din Franţa, în cadrul căreia a vorbit de percepţia sa asupra echipei PSG, dar şi despre potenţialul portarilor care îi pot călca pe urme şi pot avea o carieră încununată de succes, aşa cum a fost a lui.

”Tu îmi ceri 3 nume, dar cu siguranţă îi voi uita şi pe alţii. Voi spune: Neuer, desigur, De Gea şi Oblak...dar sunt mai mulţi, Courtois, Navas... trăim într-o eră în care sunt portari buni”, i-a răspuns Buffon realizatorului emisiunii Canal Foot Club din Franţa.

Buffon s-a lansat în fotbalul mare la Parma, pentru care a evoluat în perioada 1994-2001. Ulterior a ajuns la Juventus, pentru 52 de milioane de euro, unde a stat 17 sezoane. Din vara acestui an, evoluează pentru PSG.

În cariera sa a cucerit 25 de trofee, printre care şi o Cupă Mondială, în 2006, cu naţionala Italiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici