Gigi Bufon e posibil să devină coleg cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă la Parma

Jurnalistul italian Fabrizio Romano a dezvăluit pe contul de Twitter că portarul Gigi Buffon este aproape de a semna un contract cu recent retrogradata echipă din Serie A, Parma, cea la care evoluează românii Dennis Man şi Valentin Mihăilă.

302 afișări
Imaginea articolului Gigi Bufon e posibil să devină coleg cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă la Parma

Sursa foto: profimedia

Recunoscut pentru acurateţea informaţiilor furnizate referitor la transferuri, Fabrizio Romano susţine că, în ciuda faptului co Buffon are, la 43 de ani, oferte de la alte 5 echipe mari din întreaga lume, acesta este aproape decis să revină la Parma, echipa care l-a lansat în fotbalul mare.

„Gigi Buffon este aproape de a semna cu Parma. El s-ar putea întoarce la clubul la care şi-a început cariera în urmă cu 26 de ani.”, scrie Romano pe Twitter.

Printre cluburile care i-au făcut ofertă italianului se numără şi Besiktas, însă Buffon e tentat să revină la Parma, care pregăteşte un proiect ambiţios de revenire pe prima scenă a fotbalului italian, avându-i în echipă pe Dennis Man şi Valentin Mihăilă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici