Gimnasta Ana Porgras premiată pentru eleganţă, la CM de la Tokyo

Gimnasta Ana Porgras, care a ocupat locul 6 în finală la individual compus, va primi, vineri, "Premiul Eleganţei", distincţie acordată în urma voturilor sportivilor şi a ziariştilor prezenţi la CM de la Tokyo.

344 afișări
Imaginea articolului Gimnasta Ana Porgras premiată pentru eleganţă, la CM de la Tokyo

Gimnasta Ana Porgras (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În finala la individual compus de joi, Ana Porgras a ocupat locul 6, dar chiar dacă nu a reuşit să urce pe podium, eleganţa sa, mişcările artistice şi siguranţa împletită cu frumuseţea, nu au trecut neobservate. Ea primeşte "Premiul Eleganţei", acordat de Longines, pe baza voturilor exprimate de sportivii şi ziarişii prezenţi la Campionatul Mondial, potrivit anunţului FR Gimnastică.

Ana Porgras va fi premiată înaintea ceremoniei rezervate medaliaţilor în finala masculină la individual compus, care va începe la ora 13.00.

România va încheia participarea la CM din Japonia, la feminin, duminică, atunci când vor intra în finale pe aparate Cătălina Ponor şi Amelia Racea, la bârnă, respectiv Diana Bulimar, la sol.
În concursul pe echipe, România a ocupat locul 4, la fel ca la ediţia din 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici