Gimnasta Antonia Duţă s-a calificat în finala la paralele la Cupa Mondială Challenge din Slovenia

Gimnasta Antonia Duţă s-a calificat în finala la paralele din cadrul Cupei Mondiale Challenge de la Koper, în Slovenia, a anunţat vineri Federaţia Română de Gimnastică.

126 afișări
Imaginea articolului Gimnasta Antonia Duţă s-a calificat în finala la paralele la Cupa Mondială Challenge din Slovenia

Gimnasta Antonia Duţă s-a calificat în finala la paralele la Cupa Mondială Challenge din Slovenia

Antonia Duţă a fost notată cu 12.750, al 4-lea punctaj din calificări. Ea va concura vineri şi în sesiunile de calificări la bârnă şi sol.

În întrecerea masculină, Gabriel Burtănete intră şi el în cursa calificării la sărituri şi paralele, iar Roland Modoianu la bară. Joi, Modoianu a fost notat cu 11.750 la sol (locul 34), 10.550 la cal cu mânere (locul 38) şi 13.05 la inele (locul 16), iar Gabriel Burtănete cu 12.700 la sol (locul 22) şi 12.950 la inele (locul 17).

Înscrisă în competiţie, Ioana Stănciulescu nu a mai făcut deplasarea la Koper, preferându-se manajarea ei în vederea recuperării fizice integrale, pentru participarea la Campionatele Mondiale din Japonia (18-24 octombrie). Stănciulescu nu a mai concurat din decembrie 2020, de la Campionatele Europene de la Mersin.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici