Gimnastele nevoite să se antreneze în sala de judo la Beijing

Gimnastele din lotul olimpic al României au fost nevoite să se antreneze, joi, în sala de judo de la Beijing, deoarece cea de gimnastică era supraaglomerată.

13 afișări
Imaginea articolului Gimnastele nevoite să se antreneze în sala de judo la Beijing

Gimnastele nevoite să se antreneze în sala de judo la Beijing (Imagine: Mediafax Foto)

Nu numai gimnastele au avut probleme, ci şi atleţii, pentru că sunt prea multe antrenamente şi nu se respectă orele stabilite iniţial, astfel încât mulţi sportivi se trezesc că vin la sală, dar nu au unde să se pregătească.

Pe de altă parte, măsurile de securitate sunt din ce în ce mai drastice, cu cât se apropie data ceremoniei de deschidere a JO, unde şi-au anunţat prezenţa mai mulţi şefi de stat şi de guvern. Astfel, pe străzi s-a înmulţit numărul maşinilor de poliţie şi au apărut chiar şi tancuri.

La Beijing plouă torenţial în fiecare zi, astfel că organizatorii se tem că ploaia le-ar putea strica ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice, programată în 8 august. De aceea, ei sunt pregătiţi chiar şi să alunge norii, cu o tehnologie pe care o testează de câţiva ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici