Gimnaştii Larisa Iordache şi Flavius Koczi, dubli campioni naţionali

Gimnaştii Larisa Iordache şi Flavius Koczi, ambii componenţi ai lotului olimpic, au devenit dubli campioni naţionali în finalele pe aparate la campionatele desfăşurate la Bucureşti.

249 afișări
Imaginea articolului Gimnaştii Larisa Iordache şi Flavius Koczi, dubli campioni naţionali

Flavius Koczi (centru) pozează după ce a câştigat titlul la individual-compus, în cadrul Campionatului Naţional de Gimnastică (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

În finalele pe aparate la feminin, titlurile naţionale au fost obţinute după cum urmează: Larisa Iordache (Dinamo Bucureşti) la paralele (13.475 puncte) şi bârnă (15.675), Sandra Izbaşa (Steaua Bucureşti) la sol (14.950), Anamaria Ocolişan (CSŞ Deva) la sărituri (13.475).

Finalele pe aparate la masculin au decis următorii campioni naţionali: Flavius Koczi (Dinamo Bucureşti) la sol (15.600 puncte) şi sărituri (14.750), Ovidiu Buidoşo (Steaua Bucureşti) la cal cu mânere (14.600), Andrei Muntean (Dinamo Bucureşti) la inele (15.450), Marius Berbecar (CSM Bistriţa) la paralele (15.650) şi Vlad Cotuna (CSM Lugoj) la bară fixă (14.900).

La Campionatele Naţionale de la Bucureşti, sâmbătă, titlul naţional la individual-compus a revenit Larisei Iordache, legitimată la Dinamo Bucureşti, cu un total de 58.550 puncte.

De asemenea, în aceeaşi zi, FR Gimnastică a anunţat că Diana Bulimar s-a accidentat şi a suferit deja o intervenţie chirurgicală, ratând astfel Campionatele Mondiale de la Antwerp, care debutează în 30 septembrie.

În concursul feminin pe echipe s-a impus Cetate Deva 1, în componenţa Andreea Munteanu, Andreea Iridon, Laura Jurcă, Ştefania Stănilă (170.450 puncte).

Medalia de argint a revenit echipei Dinamo-CSŞ Dinamo Bucureşti (166.150), iar cea de bronz echipei Steaua-CSŞ 2 Bucureşti (164.950).

La masculin, titlul naţional la individual-compus a revenit gimnastului Cristian Băţagă (CSM LPS Bistriţa 1, 87.800 puncte), urmat pe podium de Andrei Muntean (Dinamo Bucureşti, 87.200) şi Vlad Cotuna (CSM Lugoj, 86.150), toţi trei fiind componenţi ai lotului naţional.

Medalia de aur în competiţia masculină pe echipe a fost câştigat de Dinamo Bucureşti (251.300 puncte), în componenţa Flavius Koczi, Andrei Muntean, Andrei Ursache, Robert Ghiuzan, Gabriel Petrache, medalia de argint echipei de la CSM LPS Bistriţa 1 (250.500), iar cea de bronz clubului CSM Lugoj (225.700).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici