Globoesporte: Cristiano Ronaldo, Kaka şi Messi dispăruţi - recompensă în 2014

Evoluţiile modeste ale jucătorilor Lionel Messi (Argentina), Cristiano Ronaldo (Portugalia) şi Kaka (Brazilia) la Cupa Mondială din Africa de Sud reprezintă un motiv de ironie pentru site-ul Globoesporte, care scrie că cei trei fotbalişi sunt "dispăruţi", recompensa oferindu-se în 2014.

422 afișări
Imaginea articolului Globoesporte: Cristiano Ronaldo, Kaka şi Messi dispăruţi - recompensă în 2014

Globoesporte: Cristiano Ronaldo, Kaka şi Messi dispăruţi - recompensă în 2014 (Imagine: Mediafax Foto)

"Aceste persoane nu au mai fost văzute de la începerea Cupei Mondiale din 2010. Dacă aveţi informaţii despre locul unde se află, vă rugăm să contactaţi echipele lor naţionale: Recompensa în 2014", scrie site-ul Globoesporte, care publică o imagine cu un afiş lipit pe un stâlp, ce conţine titlul "Dispăruţi" şi fotografiile celor trei fotbalişti.

În 2014, Brazilia va găzdui Cupa Mondială.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici