Gloria Bistriţa a suferit prima înfrângere cu Marius Şumudică antrenor

Gloria Bistriţa a suferit, duminică, prima înfrângere de la instalarea ca antrenor a lui Marius Şumudică, după ce a pierdut partida, susţinută în deplasare, în faţa echipei Internaţional Curtea de Argeş, cu scorul de 1-2 (0-1).

37 afișări
Imaginea articolului Gloria Bistriţa a suferit prima înfrângere cu Marius Şumudică antrenor

Gloria Bistriţa a suferit prima înfrângere cu Marius Şumudică antrenor (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de E. Kone '31, Băcilă '57, pentru gazde, respectiv Moraes '70, pentru oaspeţi.

În minutul 9, Apostu l-a driblat pe Mădălin Ciucă şi a înscris cu un şut în dreapta lui Ţurcaş, însă centralul Radu Petrescu a anulat golul, la semnalizarea târzie a asistentului Valentin Avram, care a ridicat fanionul după ce atacantul echipei Internaţional Curtea de Argeş a reuşit să marcheze.

1-0: Kone a primit o pasă în interiorul careului, a şutat de la aproximativ 14 metri, iar mingea a lovit bara şi a ricoşat în plasă.

2-0: Apostu a scăpat singur cu Ţurcaş şi i-a pasat în lateral lui Băcilă, care a reluatr balonul în poarta goală.

2-1: Moraes a trimis în vinclu, de la aproximativ 17 metri, în urma unei lovituri libere acordate de arbitrul Radu Petrescu.

Internaţional Curtea de Argeş: 12. M. Popa - 15. G. Matei, 3. Viera, 27. Pintili, 25. Neagu - 2. Băcilă, 14. Voiculeţ (8. Vezan '81), 28. Menassel, 5. Kone - 7. Răduţ (18. Antohi '90+2) - 9. Apostu (11. Stoianof '72). Antrenor: Ionuţ Badea.

Gloria Bistriţa: 1. Ţurcaş - 20. Homei (28. D. Matei '70), 4. Năstase, 3. Ciucă, 5. Velcovici - 2. Petre Ciprian, 6. A. Mureşan, 30. Băjenariu (9. Keita '19, 21. T. Moldovan '64), 11. Ze Rui - 24. Hora, 10. Moraes. Antrenor: Marius Şumudică.

Cartonaşe galbene: Voiculeţ '53, Apostu '72, Stoianof '90+3 / V. Năstase '85

Arbitri: Radu Petrescu (central) - Szabo Gero, Valentin Avram (asistenţi) - Cătălin Buşi (rezervă).

Observatori: Gheorghe Nedelescu, Constantin Ştefan.

Supervizor: Valentin Alexandru.

Partida a început cu trei minute de întârziere din cauza faptului că asistentul Gero Szabo a găsit plasa de la o poartă desprinsă şi a solicitat prinderea acesteia.

La meciul disputat pe stadionul "Nicolae Dobrin" au asistat aproximativ 1000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici