Gloria Bistriţa - Gloria Buzău, scor 2-0, în etapa a XVII-a a Ligii I

Formaţia Gloria Bistriţa a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), echipa Gloria Buzău, într-un meci din etapa a XVII-a, ultima a turului Ligii I.

25 afișări
Imaginea articolului Gloria Bistriţa - Gloria Buzău, scor 2-0, în etapa a XVII-a a Ligii I

Gloria Bistriţa - Gloria Buzău, scor 2-0, în etapa a XVII-a a Ligii I

Golurile au fost marcate de Cristian Coroian '11 şi Cristian Silvăşan '40.

Coroian a deschis scorul, în minutul 11, cu un şut de la aproximativ 16 metri.

În minutul 40, Silvăşan a mărit diferenţa de pe tabela de marcaj, înscriind cu capul din trei metri.

Echipa oaspete a rămas în inferioritate numerică, în minutul 3, când portarul Arcaba a fost eliminat pentru un henţ.

Gloria Bistriţa: 22. Albuţ - 18. Frăsinescu (14. Achim '73), 17. Joao Pedro Azevedo, 3. Ciucă, 15. Miclăuş - 24. Hora (8. Diogo '46), 4. A. Mureşan, 26. Enescu, 5. Velcovici (2. C. Petre '67) - 7. Coroian, 19. Silvăşan. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Gloria Buzău: 1. Arcaba - 21. Nejneru, 27. Filip, 15. Vlaicu, 4. L. Diogo - 24. D. Popa (23. Jaber '70), 9. Tavares, 13. Aziz (2. Creţu '53), 22. Ramos (71. Barbu '5) - 18. Vigariu, 20. Cl. Ionescu. Antrenor: Mario Marinică.

Cartonaş roşu: Arcaba '3

La partidă au asistat 6.000 de spectatori. Galeria Gloriei Bistriţa a fost formată din circa 30 de suporteri care au strigat, printre altele, "Ole, ola, La mulţi ani, România!". Niciun suporter al Gloriei Buzău nu a asistat la meci.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Aurelian Bogaciu (central), Adrian Vidan, Corneliu Fecioru (asistenţi) şi Marian Bordean (rezervă). Observatori au fost Viorel Boiţ şi George Ionescu.

Cu aproximativ o oră înainte de meci, la ghişeele de bilete ale stadionului Gloria Bistriţa s-au format cozi imense deoarece intrarea a fost gratuită, dar din cauza sistemului cu turnichete publicul a fost obligat să îşi ia bilete cu valoare zero. Din cauza afluenţei mari de spectatori, cu cinci minute înainte de începerea partidei porţile stadionului au fost deschise ca să poată intra toată lumea care a dorit să urmărească partida.

Din cauza indisponibilităţilor şi a faptului că a trebuit să cedeze, la Steaua, jucătorii pe care îi avea sub împrumut, Gloria Buzãu a avut doar cinci rezerve.

Asistentul Cornel Fecioru, arbitru din 1995, şi-a încheiat activitea cu ocazia meciului Gloria Bistriţa- Gloria Buzău. El a primit flori şi o plachetă din partea Federaţiei Române de Fotbal (FRF).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici