Gloria Buzău a remizat cu FC Argeş, scor 1-1

Gloria Buzău a obţinut primul punct în ediţia 2008-2009 a Ligii I, în urma rezultatului de egalitate înregistrat, sâmbătă, în deplasare, în faţa formaţiei FC Argeş, scor 1-1 (0-0), într-o partidă contând pentru etapa a VIII-a a campionatului.

12 afișări
Imaginea articolului Gloria Buzău a remizat cu FC Argeş, scor 1-1

Gloria Buzău a remizat cu FC Argeş, scor 1-1 (Imagine: Mediafax Foto)

Pentru Gloria a marcat Fallardo '72, în timp ce pentru FC Argeş a înscris Voiculeţ '90+1.

În minutul 72, Fallardo a luat o acţiune pe cont propriu, i-a depăşit pe Năstăsie şi Crivac, şi a trimis balonul, de la aproximativ 22 de metri lateral stânga, în plasa porţii lui Boşneag.

În minutul 90+1, gazdele au restabilit egalitatea pe tabela de marcaj. Dulcea a pătruns în careu, a încercat să îl depăşească pe Tudose, dar balonul a ricoşat la Voiculeţ, care a trimis, fără preluare, în vinclul porţii lui Barbu, de la aproximativ 10 metri.

FC Argeş: 1. Boşneag - 2. M. Stan, 5. D. Bălaşa, 3. Lăcustă, 4. Bazzi (13. Dulcea '58) - 9. Cr. Tănase, 24. V. Stan, 10. Tameş, 11. Năstăsie - 20. Adi Iordache (21. Voiculeţ '73), 30. Kamara (6. Crivac '58). Antrenor: Ionuţ Badea.

Gloria Buzău: 71. M. Barbu - 5. Doicaru, 6. Tudose, 30. Everton, 17. Fabio Lima - 7. Bicfalvi, 20. Cl. Ionescu (25. Luis Dias '80), 8. Falardo, 10. Liţu (9. Tavares '62) - 99. Tiago Santos (22 Moreiro '82), 19. Russiano Branco. Antrenor: Alvaro Magalhaes.

Cartonaşe galbene: Lăcustă '32, Bălaşa '49 / Tiago '22, Liţu '23.

Partida a fost arbitrată de o brigadă condusă la centru de Lucian Dan, ajutat la cele două linii de Cătălin Savu şi Adriam Midişan. Rezervă a fost Cătălin Buşi, în timp ce observatori au fost delegaţi Gheorghe Nedelescu şi Gheorghe Moise.

La meciul de pe stadionul "Nicolae Dobrin" a asistat şi jucătorul formaţiei Rapid, Dani Coman, care a urmărit partida de la masa presei.

Tehnicianul formaţiei FC Argeş, Ionuţ Badea va deveni, luna viitoare, tată pentru prima oară. După ultima vizită la medic, Badea şi soţia sa, Corina, au aflat că vor avea o fetiţă însã nu s-au hotãrât încã ce nume va purta. Corina, însărcinată în luna a opta, a fost prezentă la partida cu Gloria Buzău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici