Gloria Buzău - FC Vaslui, scor 4-1, în Liga I

Formaţia FC Vaslui a pierdut, sâmbătă, scor 1-4 (0-1), meciul disputat în deplasare, în faţa echipei Gloria Buzău, în cadrul etapei a XXXII-a a Ligii I.

134 afișări
Imaginea articolului Gloria Buzău - FC Vaslui, scor 4-1, în Liga I

Gloria Buzău - FC Vaslui, scor 4-1, în Liga I (Imagine: Cosmin Motei/Mediafax Foto )

Golurile victoriei gazdelor au fost marcate de Mansour '28, '90, Mera '78 şi Cl. Ionescu '82, în vreme ce reuşita echipei FC Vaslui a fost semnată de Wesley '48-penalti.

În minutul 28, atacantul echipei buzoiene, Gueye Mansour, a reuşit să marcheze după ce a reluat cu capul din cinci metri o centrare venită de pe partea dreaptă. Deşi fundaşul echipei moldave Farkas a încercat să scoată mingea de pe linia porţii, balonul a lovit bara şi a intrat în plasă.

În minutul 48, atacantul oaspeţilor, Wesley, a transformat cu siguranţă un penalti obţinut de Burdujan.

În minutul 78, fundaşul echipei Gloria Buzău, Mera, a marcat cu o lovitură de cap bine plasată, de la 10 metri, care l-a surpins pe portarul oaspeţilor.

În minutul 82, Claudiu Ionescu a executat excelent o lovitură liberă de la marginea careului de 16 metri, care l-a lăsat fără replică pe portarul Kuciak.

Atacantul Mansour a reuşit dubla, după ce a marcat, în ultimul minut de joc, cu un şut de la zece metri pe sub goalkeeperul echipei oaspete.

Gloria Buzău: 83. Zimmermann - 16. Cojocnean, 4. Da Silva, 23. Mera, 29. Bonfim - 17. Ad. Popa, 30. Poparadu, 14. Teuşan (34. Ademar '56), 3. Fl. Sandu (20. Cl. Ionescu '69) - 7. Chiţu, 11. Mansour. Antrenor: Constantin Cârstea.

FC Vaslui: 1. Kuciak - 15. Buhuş, 16. Zubar, 26. Farkas, 27. Hugo Luz - 20. Ljubinkovici (9. Burdujan '46), 4. Genchev, 23. Pavlovici (8. Zmeu '46), 10. Milisavijevici - 19. Temwanjera, 80. Wesley. Antrenor: Viorel Moldovan.

Cartonaşe galbene: Bonfim '40, Ademar '71 / Hugo Luz '76.

Partida de la Buzău a fost condusă de o brigadă formată din Sebastian Colţescu (central), Irina Mârţ şi Cătălin Savu (asistenţi), Emil Voicu (rezervă). Observatorii meciului au fost Dan Lăzărescu şi Pavel Peniu.

La meciul de la Buzău au asistat aproximativ 2.000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici