Gloria Buzău vrea să participe în Cupa UEFA

Patronul clubului Gloria Buzău, Constantin Bucur, a anunţat, luni, că noul obiectiv al echipei este participarea în Cupa UEFA prin ajungerea în finala Cupei României, pe lângă cel privind menţinerea în primul eşalon.

1 afișare
Imaginea articolului Gloria Buzău vrea să participe în Cupa UEFA

Gloria Buzău vrea să participe în Cupa UEFA

Constantin Bucur a precizat că va premia echipa cu 500.000 de euro dacă va câştiga Cupa României, primele urmând să fie de câte 10.000 de euro pentru fiecare jucător pentru calificarea în finala competiţiei.

"Vrem să jucăm şi noi în UEFA aşa că va trebui să avem un parcurs foarte bun în Cupa României pentru calificarea în finală. Tocmai de aceea sunt dispus să le ofer băieţilor o primă substanţială, la care nu au visat niciodată. Vor câştiga cât într-un sezon întreg", a spus Constantin Bucur.

Gloria Buzău va întâlni, la 28 februarie, în sferturile de finală ale Cupei României, formaţia Pandurii Târgu Jiu, într-un meci ce se va disputa la Mioveni. Gloria Buzău ocupă poziţia a zecea în clasamentul Ligii I, după 19 etape disputate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici