Gnohere, pedepsit de Nicolae Dică din cauza problemelor cu greutatea, a fost apărat de Mircea Rednic

Harlem Gnohere nu a jucat în prima etapă a Ligii 1 Betano, cu Astra, 0-1, fiind pedepsit de către antrenorul Nicolae Dică fiindcă are cu un kilogram peste greutatea optimă.

236 afișări
Imaginea articolului Gnohere, pedepsit de Nicolae Dică din cauza problemelor cu greutatea, a fost apărat de Mircea Rednic

Gnohere, pedepsit de Nicolae Dică din cauza problemelor cu greutatea, a fost apărat de Mircea Rednic

Mircea Rednic, tehnicianul care l-a lansat pe atacant în fotbalul românesc, a anunţat că francezul a avut întotdeauna probleme pentru a trece "testul cântarului".

"Păi eu înseamnă că nici nu trebuia să îl iau, cum a venit... A venit, cât ursul era. Când ai un jucător ca el... şi asta a fost problema lui. Dacă avea doar un kilogram, era ”piesă”. Eu mă bucuram, îl pupam când ajungea la un kil (n.red. - faţă de greutatea indicată).

La mine, niciodată nu cred că a fost sub trei kile. Dar juca. E un atacant care, dacă are mingi în faţă, o bagă în poartă din orice poziţie. Asta e calitatea lui. Dar acum, asta e decizia antrenorului sau a antrenorilor, că sunt mai mulţi antrenori pe acolo (n.red. - referire la Gigi Becali)", a spus Mircea Rednic la Telekom Sport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici