Goana după Aur: Tempestini, start într-un sezon care se anunţă istoric

Cu 7 titluri la 28 de ani, pilotul clujean îl poate egala pe legendarul Titi Aur, dacă se va impune şi în acest sezon.

229 afișări
Imaginea articolului Goana după Aur: Tempestini, start într-un sezon care se anunţă istoric

Tempestini, start într-un sezon care se poate anunţa istoric

Încă de acum o lună, Tempestini a anunţat că va concura pe modelul Porsche 997 GT3, avându-l în continuare copilot pe Sergiu Itu, fostul component al lotului naţional de nataţie. În aceeaşi formulă sunt prezenţi şi la Harghita, în acest weekend, la prima etapă a sezonului 2023 în Campionatul Naţional de Raliuri Betano.

Pilotul de la Napoca Rally Academy are deja 6 victorii pe asfaltul din Harghita, iar o nouă victorie i-ar asigura un loc în panteonul acestui raliu. Tot în Harghita va lua startul şi Bogdan Marişca, unul dintre veteranii motorsportului românesc, acesta bifând al 30-lea sezon în campionat.

Un total de 75 de echipaje sunt angrenate în aceste zile la a 31-a ediţie a Raliului Harghitei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici