Goian: Era mai bine dacă plecam înainte sau după Europene

Fundaşul central Dorin Goian, transferat de Steaua la Palermo, a declarat, vineri, înainte de plecarea în Italia, că şi-ar fi dorit să plece de la echipa "roş-albastră" înainte sau după Campionatul European din 2008, dar se bucură că mutarea s-a realizat şi acum.

17 afișări
Imaginea articolului Goian: Era mai bine dacă plecam înainte sau după Europene

Goian: Era mai bine dacă plecam înainte sau după Europene (Imagine: Cosmin Motei/Mediafax Foto)

"Astăzi voi face vizita medicală şi sper să semnez. E un nou drum pentru mine şi sper ca totul să meargă bine. Orice jucător îşi doreşte să ajungă la mai bine şi să joace într-un campionat precum cel italian. Nu am emoţii, am avut emoţii la 18 ani, acum nu mai am. Totuşi cred că era mai bine dacă plecam înainte sau după Europene. E bine însă că s-a rezolvat şi acum. Din Ghencea o să îmi lipsească cel mai mult colegii şi atmosfera care de acolo, unică. Pe lângă bucuria că plec am şi o părere de rău, pentru că las în urmă nişte ani frumoşi cu trofee şi amintiri", a spus Goian.

Goian consideră că va avea o evoluţie mai bună în Italia decât mijlocaşul Nicolae Dică care nu s-a acomodat la Catania, fosta echipă antrenată de Walter Zenga.

"Nu am vorbit cu Dică, dar sunt sigur că se bucură pentru mine şi după ceea ce a păţit el acolo, sper să nu am şi eu parte de aceeaşi experienţă. Am vorbit aseara cu Zenga şi cu Massimo şi sper să facem o treabă bună împreună", a mai spus el.

Fundaşul a precizat că a discutat joi seară cu foştii coechipieri de la Steaua despre plecarea lui şi este încrezător că echipa "roş-albastră" va câştiga titlul în actualul sezon.

"Am vorbit cu băieţii aseară înainte de meci şi s-au bucurat pentru mine. Cred că au făcut un meci bun, mai ales în a doua repriză. Le urez baftă în continuare. A fost o primă repriză în care au jucat mai timorat, dar după pauză şi-au revenit şi au jucat aşa cum trebuia. Sunt sigur că Steaua va avea un cuvânt greu de spus anul acesta în lupta pentru titlu, mai ales că au un antrenor, pe Cristiano Bergodi, care a reuşit să resuciteze echipa. Înlocuitorul meu ar putea fi Rada sau Baciu, care a demonstrat de multe ori că se poate baza pe el sau Tudose şi Ninu. Sunt sigur că Bergodi va face cea mai bună alegere şi va juca cel mai bine pregătit", a explicat Goian.

El nu regretă că a fost transferat la Palermo, după ce mai multe echipe importante s-au interesat de serviciile lui. "Săracul de mine, uită-te ce bine am ajuns", a remarcat Goian.

Dorin Goian trebuia să plece spre Italia la ora 09.30, însă a amânat plecarea pentru câteva ore din cauza faptului că fostul impresar, Ioan Becali, care trebuia să-l însoţească, a întârziat la aeroport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici