Goian, Ghionea şi Latovlevici, în atenţia Fiorentinei

Site-ul firenzeviola.it a anunţat, miercuri, că oficialii clubului AC Fiorentina, la care este legitimat Adrian Mutu, îi monitorizează pe fundaşii centrali al echipei Steaua Bucureşti, Dorin Goian şi Sorin Ghionea, dar şi pe fundaşul stânga al formaţiei Poli Ştiinţa Timişoara, Iasmin Latovlevici.

14 afișări
Imaginea articolului Goian, Ghionea şi Latovlevici, în atenţia Fiorentinei

Dorin Goian (Imagine: Mediafax Foto)

"Fiorentina se află în căutarea unui fundaş central şi Pantaleo Corvino (n.r. - directorul sportiv al Fiorentinei) ar putea «pescui» în România. Cuplul de fundaşi centrali ai Stelei, Goian-Ghionea, este extrem de interesant. Pentru postul de fundaş stânga pe lista Fiorentinei se află internaţionalul român de tineret Iasmin Latovlevici", scrie sursa citată.

Echipa AC Fiorentina a terminat pe locul patru sezonul 2007-2008 al campionatului Italiei şi va evolua în turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici