Goian: Mă mai gândesc dacă revin în Ştefan cel Mare

Fotbalistul Lucian Goian (foto stânga) a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că Dinamo şi Ceahlăul Piatra Neamţ s-au înţeles în ceea ce priveşte o revenirea a sa la clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare, dar el este indecis.

1 afișare
Imaginea articolului Goian: Mă mai gândesc dacă revin în Ştefan cel Mare

Goian: Mă mai gândesc dacă revin în Ştefan cel Mare

"Am vorbit şi eu cu domnul Rednic şi cu domnul Badea şi am auzit că Dinamo s-a înţeles cu Ceahlăul pentru o întoarcere a mea în Ştefan cel Mare, dar nu m-am decis încă. Mă mai gândesc dacă vin în Bucureşti. Acum depinde de mine dacă revin la Dinamo, dar nu m-am hotărât", a declarat Goian.

Fundaşul, în vârstă de 24 de ani, a fost cedat definitiv în această vară de Dinamo grupării Ceahlăul Piatra Neamţ şi este dorit de antrenorul dinamovist din cauza incertitudinilor pe care le are în compartimentul defensiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici