Gol valabil neacordat lui Lampard la meciul Anglia-Germania din optimile CM 2010

Un gol valabil i-a fost refuzat englezului Frank Lampard, şutul său lovind transversala, însă balonul trecând clar de linia porţii conform reluărilor televizate, la meciul Anglia - Germania, in optimile Cupei Mondiale, de duminică, de la Bloemfontein.

109 afișări
Imaginea articolului Gol valabil neacordat lui Lampard la meciul Anglia-Germania din optimile CM 2010

Gol valabil neacordat lui Lampard la meciul Anglia-Germania din optimile CM 2010 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acest gol refuzat de arbitrul uruguayan Jorge Larrionda în minutul 38 va relansa polemica privind arbitrajul şi dezbaterea privind utilizarea imaginilor video, lucru refuzat de FIFA.

În momentul golului refuzat, Germania conducea Anglia, scor 2-1.

Această acţiune reaminteşte de golul englezului Geoff Hurst în finala Cupei Mondiale din 1966 contra Germaniei, care stârneşte polemică de 44 de ani. Golul fusese acordat însă imaginile nu au putut dovedi dacă reuşita a fost valabilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici