Golanski: După trei ani în România, e timpul să câştig primul titlu al meu cu Steaua

Fundaşul echipei Steaua, Pawel Golanski, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, susţinută în cantonamentul din Antalya (Turcia), că îşi doreşte ca după trei ani la Steaua să obţină un titlu de campion al României, informează site-ul oficial al "roş-albaştrilor".

8 afișări
Imaginea articolului Golanski: După trei ani în România, e timpul să câştig primul titlu al meu cu Steaua

Golanski: După trei ani în România, e timpul să câştig primul titlu al meu cu Steaua (Imagine: Sorin Antonescu/Mediafax Foto)

"Au venit şi Jelev, şi fraţii Karamyan şi ne dorim cu toţii să câştigăm titlul. Suntem puternici, dar am fost aşa şi înainte de venirea lor. Avem un lot cu jucători valoroşi şi trebuie să jucăm cu toţii la fel de bine, indiferent cine intră în teren ca titular. Suntem pe primul loc, avem mari şanse de a câştiga titlul şi vom vedea după ultimul meci unde ne-am clasat. În ceea ce priveşte naţionala Poloniei, cred că voi merge şi acolo dacă sunt titular la Steaua. Am ambiţia de a reveni la selecţionată. Pentru mine, cel mai important în acest moment este să joc pentru echipa mea de club şi să iau un titlu. Pentru mine este foarte important să iau campionatul, deoarece sunt aici de aproape trei ani", a spus Golanski.

Pawel Golanski a afirmat că va discuta cu Valeriu Argăseală despre o eventuală prelungire a contractului la revenirea din cantonament. "Facem două antrenamente pe zi, dintre care foarte multe fizice. Mai avem trei săptămâni până când începe campionatul şi facem antrenamente tari. Toţi vrem să fim titulari şi, dacă facem antrenament la 100 la sută, vom fi aşa şi la meciuri. Decizia îi aparţine antrenorului. Dacă va apela la mine, eu voi da mereu totul, fiindcă vreau să ajut Steaua şi să câştig campionatul. În ceea ce priveşte contractul meu, pot spune că mai am o jumătate de an. Când ajung la Bucureşti, voi avea o discuţie cu domnul Argăseală şi cu Basarab Panduru. Acum mă concentrez doar la cantonament", a adăugat Golanski.

Jucătorul stelist a precizat că nu se teme de accidentări: "Eu tot timpul bag piciorul la meciuri şi se poate întâmpla să mă şi accidentez. Nu sunt genul de jucător care să se vaite că îl doare puţin piciorul şi să spună că nu poate juca. Nu am făcut asta niciodată. În ultima etapă am jucat cu dureri, dar am facut-o şi nu m-am dat inapoi".

Fundaşul polonez a menţionat că nu a practicat niciodată jocuri de noroc în cantonamentul Stelei, aşa cum a apărut în presă. "Eu nu am jucat niciodată jocuri de noroc şi consider că această informaţie este o minciună. Eu sunt jucător cu experienţă şi ştiu ce trebuie să fac înainte şi după antrenamente", a conchis Golanski.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici