Golden State Warriors, campioana NBA, primită de Barack Obama la Casa Albă - VIDEO

Jucătorii echipei de baschet Golden State Warriors, au fost primiţi, joi, de Barack Obama, preşedintele Statelor Unite ale Americii (SUA), la Casa Albă, informează site-ul nba.com.

327 afișări
Imaginea articolului Golden State Warriors, campioana NBA, primită de Barack Obama la Casa Albă - VIDEO

Golden State Warriors, campioana NBA, primită de Barack Obama la Casa Albă - VIDEO (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

Campionii din liga nord-americană de baschet (NBA) au ajuns, joi, la Casa Albă, după victoria, din deplasare, cu Washington Wizards, scor 134-121. Barack Obama l-a luat în vizor pe Stephen Curry, după ce jucătorul celor de la Warriors a reuşit 51 de puncte contra lui Wizards. „Curry s-a dat în spectacol şi la finalul meciului, sărea peste tot”, a spus Obama despre starul lui Warriors.

Preşedintele SUA şi-a amintit şi de partida de golf, câştigată în vara anului 2015, în faţa baschetbalistului. Obama n-a crezut scuza invocată de Curry după înfrângere. „Nu a fost vorba de prezenţa agenţilor din Serviciul Secret, care să-l intimideze, dar Curry va mai avea o oportunuitate să mă învingă”, a declarat Obama.

Obama este fan Chicago Bulls, echipă care deţine recordul de victorii într-un sezon din NBA. Bulls a reuşit 72 de victorii, în sezonul 1995/1996, iar Warriors, lider în Conferinţa de Vest, are deja 45, în această stagiune. „Nu poţi fi de multe ori în prezenţa celei mai bune echipe din istoria NBA. Suntem norocoşi să-l avem, lângă noi, pe unul dintre acei jucători - Steve Kerr (n.r. - antrenorul lui Golden State Warriors), din echipa lui Chicago Bulls, din sezonul 1995/1996”.

În Conferinţa de Vest, Los Angeles Lakers, ultima din clasament, a obţinut, vineri, al doilea succes la rând, scor 99-96, în deplasare, cu New Orleans Pelicans. Kobe Bryant şi-a trecut în cont 27 de puncte.

Alte rezultate, de vineri, din NBA:

Detroit Pistons - New York Knicks 111-105

Phoenix Suns - Houston Rockets 105-111

Portland Trail Blazers - Toronto Raptors 103-110

San Antonio Spurs şi Oklahoma City Thunder o urmează pe Golden State Warriors, iar în Conferinţa de Est, Cleveland Cavaliers, Toronto Raptors şi Boston Celtics sunt în frunte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici