Goool Ianis Hagi. Jucătorul român a deschis scorul în victoria lui Rangers cu 4-1, împotriva lui Dundee Utd

  • Glasgow Rangers a câştigat categoric, cu 4-1, confruntarea cu Dundee United, din etapa a 33-a a primei ligi scoţiene de fotbal.
  • Ianis Hagi a marcat primul gol al meciului şi cel de al 5-lea pentru Rangers, în acest sezon.
586 afișări
Imaginea articolului Goool Ianis Hagi. Jucătorul român a deschis scorul în victoria lui Rangers cu 4-1, împotriva lui Dundee Utd

Goool Ianis Hagi. Jucătorul român a deschis scorul în victoria lui Rangers cu 4-1, împotriva lui Dundee Utd

Glasgow Rangers - Dundee Utd s-a încheiat 4-1, duminică după-amiază în etapa a 33-a a Scotish Premiership. Lideră detaşată a clasamentului, Rangers a obţinut cea de a 15 victorie a sezonului pe teren propriu şi a primit abia al doilea gol, marcând 44.

Ianis Hagi a înscris primul gol al partidei, uşor oportunist, deviind în minutul 35 un şut trimis spre poartă de Aribo. Înainte de pauză „Gers” au majorat prin Kent, pentru ca la patru minute după reluare, Aribo să îşi pună şi el numele pe lista marcatorilor. Morelos a marcat cel de al patrulea gol al meciului şi al optulea în campionat pentru Rangers, în minutul 64, la un minut după ce Hagi a fost înlocuit de Arfield.

Oaspeţii au reuşit golul de onoare pe final, în minutul 87, prin McNulty.

Rangers este lider cu 82 de puncte, cu 18 peste Celtic Glasgow şi va juca joia viitoare pe Ibrox, manşa a doua a 16-milor Europa League, cu belgienii de la Anwerp, pe care i-au învins în tur cu 4-3.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici