Gourcuff a semnat un contract pe patru ani cu Girondins Bordeaux

Internaţionalul francez Yoann Gourcuff, care a evoluat în acest sezon la echipa Girondins sub formă de împrumut de la AC Milan, a semnat, joi, un contract pe patru ani cu gruparea din Bordeaux, informează AFP.

2 afișări

"Girondins şi Yoan Gourcuff vă anunţă cu bucurie semnarea unui contract valabil patru ani", se arată pe site-ul oficial al clubului francez.

Girondins Bordeaux, care avea o opţiune de cumpărare a lui Gourcuff cu 13,4 milioane de euro, a profitat de această opţiune înainte de 31 mai, data la care fotbalistul urma să revină la AC Milan.

Presa italiană notase, miercuri, că doi dintre cei mai importanţi conducători ai grupării AC Milan au fost, la începutul săptămânii, în Franţa pentru a-l convinge pe Gourcuff să revină sezonul următor la echipa lombardă.

Yoann Gourcuff, ales recent cel mai bun jucător al ediţiei 2008/2009 a campionatului Franţei, a fost transferat de AC Milan de la Rennes în 2006 şi a marcat un gol în cele 21 de partide jucate în primul său sezon la gruparea italiană. În ediţia 2007/2008 însă, mijlocaşul francez nu a mai jucat aproape deloc, disputând doar patru jocuri din postura de titular.

În iunie 2008, Gourcuff a fost împrumutat de AC Milan pentru un an la Girondins Bordeaux, unde a avut evoluţii excelente, fiind autorul a 12 goluri şi 10 pase decisive.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici