Greg LeMond, triplul câştigător al Turului Franţei, are leucemie

  • Greg LeMond, triplu câştigător al Turului Franţei, este tratat de leucemie, relatează BBC Sport.
  • Dublul campion mondial şi câştigător al Turului Franţei în 1986, 1989 şi 1990 - a declarat că "mai multe săptămâni de oboseală" l-au determinat să meargă la un control.
445 afișări
Imaginea articolului Greg LeMond, triplul câştigător al Turului Franţei, are leucemie

FOTO Road.cc

Greg LeMond rămâne singurul american care a câştigat vreodată Turul Franţei, după ce Lance Armstrong şi Floyd Landis au fost deposedaţi de victorii din cauza utilizării de substanţe interzise.

„Am fost diagnosticat cu leucemie mielogenă cronică", a declarat bărbatul în vârstă de 60 de ani într-un comunicat pe site-ul său.

„Din fericire, este un tip de cancer care poate fi tratat şi este un tip de leucemie care nu pune în pericol viaţa sau nu este debilitantă.

După o serie de teste şi o biopsie a măduvei osoase, care a fost finalizată săptămâna trecută, am primit diagnosticul oficial vinerea trecută.

Nimeni nu vrea să audă vreodată cuvântul cancer, dar, recunosc, este o mare uşurare, acum, să ştiu de ce mă simţeam rău.", a mai scris LeMond.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici