Grigoraş: A fost o naştere grea

Antrenorul Petre Grigoraş a declarat, sâmbătă seară, că, pentru Oţelul Galaţi, meciul cu Gloria Bistriţa, scor 1-0, a fost unul capital şi a apreciat că victoria este pe deplin meritată.

14 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: A fost o naştere grea

Grigoraş: A fost o naştere grea

"Pentru noi acest meci era capital, ne aşteptam să fie unul foarte greu. Nu a fost spectaculos, însă pe noi ne interesează punctele. A fost o naştere grea, dar victoria cred că este pe deplin meritată. Asta chiar dacă la final ne-a trecut glonţul pe lângă ureche. Din păcate avem mulţi jucători tineri, cărora cred că le trebuie oliţe sau atele, pentru că ori fac pe ei, ori le se înmoaie picioarele. Era grav dacă nu câştigam azi", a spus Grigoraş.

Referitor la declaraţia căpitanului Gabriel Paraschiv, conform cărora antrenorul are metode specifice, Grigoraş a răspuns: "Nu divulg aceste metode, este secretul nostru, se pare că au fost de bun augur şi am reuşit să marcăm în repriza a doua".

Grigoraş a mai spus că Cristian Sârghi, care trebuie să revină în teren după şapte luni, a simţit o jenă la încălzire şi nu a mai evoluat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici