Grigoraş: Am obţinut trei puncte foarte importante

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Petre Grigoraş, a declarat, sâmbătă, că victoria obţinută în partida cu CS Otopeni, scor 1-0, este foarte importantă ţinând cont de situaţia financiară a clubului.

11 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: Am obţinut trei puncte foarte importante

Grigoraş: Am obţinut trei puncte foarte importante (Imagine: Mediafax Foto)

"Am obţinut trei puncte foarte importante pentru noi, pe un teren greu şi într-o situaţie specială pentru noi. Situaţia noastră nu e deloc roz şi cu atât mai mult trebuie să-i apreciem pe jucătorii noştri", a spus Grigoraş.

"Îmi felicit echipa, mă bucur pentru victorie, pentru răbdarea şi profesionalismul juătorilor. Acum aşteptăm veşti bune şi din partea conducerii", a mai spus Grigoraş.

"Etapa viitoare avem meci cu Gloria Buzău, pe care trebuie să-l câştigăm, pentru că nu trebuie să uităm că sezonul trecut Gloria Buzău ne-a învins fără drept de apel. Sper să reuşesc să-i mobilizez pe băieţi. Mi-aş dori să mai am parte de asemenea schimbări, chiar dacă cel pe care l-am înlocuit a suferit o accidentare destul de serioasă", a declarat Grigoraş.

Citeşte şi:

CS Otopeni - Oţelul Galaţi, scor 0-1

Ciobotariu: Înfrângerea ne-a diminuat serios şansele de a evita retrogradarea

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici