Grigoraş: Am obţinut un punct cu noroc, după cel mai slab joc al nostru din retur

Tehnicianul echipei Poli Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat, vineri, după remiza din meciul cu Astra Ploieşti, scor 1-1, că formaţia sa a obţinut un punct cu noroc, după ce a avut cea mai slabă prestaţie din retur.

12 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: Am obţinut un punct cu noroc, după cel mai slab joc al nostru din retur

Grigoraş: Am obţinut un punct cu noroc, după cel mai slab joc al nostru din retur (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Sunt mulţumit de rezultat, dar şi realist în acelaşi timp. Am obţinut un punct cu noroc, în urma celui mai slab joc al nostru în acest retur. Cred că s-a întors un pic norocul de la Timişoara, unde am pierdut nemeritat, şi am reuşit să câştigăm aici un punct care îşi va dovedi utilitatea mai târziu", a spus Grigoraş.

Petre Grigoraş a precizat că Poli Iaşi trebuie să revină la jocul prestat în primele trei etape din retur. "Despe jucătorii mei ce să spun? Vali Negru şi-a revenit după o accidentare mai veche şi se vede că a făcut pregătirea de iarnă, iar Costache cred că va dormi neîntors după câte a avut de pătimit la acest meci. Jucătorii de care m-am temut cel mai mult de la Astra, Strătilă şi Ganea, au fost cei care ne-au pus cele mai mari probleme", a adăugat tehnicianul.

Poli Iaşi a remizat, vineri, în deplasare, scor 1-1, cu Astra Ploieşti, în etapa a XXI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici