Grigoraş: Buhuşi ar putea fi surpriza plăcută a returului de campionat pentru Poli Iaşi

Antrenorul echipei Politehnica Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că este foarte mulţumit de modul în care s-a pregătit mijlocaşul Alexandru Buhuşi şi că se aşteaptă ca acesta să fie surpriza plăcută a returului de campionat.

32 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: Buhuşi ar putea fi surpriza plăcută a returului de campionat pentru Poli Iaşi

Grigoraş: Buhuşi ar putea fi surpriza plăcută a returului de campionat pentru Poli Iaşi (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"În cadrul stagiului de pregătire de la Poiana Braşov, Buhuşi a arătat că are calităţi deosebite şi eu cred că el ar putea fi surpiza plăcută a returului de campionat. Buhuşi s-a mai pregătit alături de echipa mare, însă acum a arătat o atitudine mult schimbată în bine. Dacă o va ţine tot aşa, eu cred că Buhuşi ar putea deveni titular în retur. Din partea mea are tot sprijinul şi sper că a înţeles că totul depinde doar de el", a spus Grigoraş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În ceea ce-i priveşte pe cei doi jucători veniţi în probe, Francis Agbleta şi Florin Acsinte, Grigoraş a precizat că va lua o decizie în privinţa lor de abia după ce îi va vedea cum şi în meciurile de pregătire.

"Agbleta şi Acsinte s-au pregătit bine în stagiul de la Poiana Braşov, dar nu pot spune încă dacă îi vom păstra sau nu. Vreau să-i văd cum se prezintă în meciurile amicale. S-ar putea ca primul test să-l susţinem aici, la Braşov. Am vrut iniţial să jucăm un amical cu Oţelul Galaţi, însă oficialii acestei grupări au declinat oferta noastră. În aceste condiţii, s-ar putea să disputăm primul meci de verificare în compania formaţiei din Liga a III-a, Unirea Târlungeni", a completat Grigoraş.

Tehnicianul grupării ieşene a afirmat că în urma controlului medical efectuat la Bucureşti de jucătorii George Bârlădeanu şi Vlad Bujor s-a demonstart că aceştia nu au suferit accidentări grave.

"Bârlădeanu şi Bujor, care au acuzat probleme musculare, au fost la control la o clinică din Bucureşti pentru a vedea exact care este gravitatea accidentărilor. Din fericire pentru noi, nu este nimic grav, cei doi putând reintra de marţi în programul echipei", a subliniat Grigoraş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici