Grigoraş: Dacă făceam 20-21 de puncte, eram mulţumit de turul de campionat

Antrenorul formaţiei Poli Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat, joi, că şi-ar fi dorit ca echipa sa să acumuleze 20-21 de puncte în turul de campionat.

12 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: Dacă făceam 20-21 de puncte, eram mulţumit de turul de campionat

Grigoraş: Dacă făceam 20-21 de puncte, eram mulţumit de turul de campionat (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Noi am încheiat turul cu 18 puncte şi nu sunt mulţumit cu ce am realizat. Puteam mai mult, chiar şi cu lotul actual. Dacă făceam 20-21 de puncte, eram mulţumit de turul de campionat. Oricum, faţă de anii precedenţi, Poli Iaşi a făcut mai multe puncte în tur. Sunt convins că dacă nu pierdeam două treimi dintre jucătorii de la mijlocul terenului, jocul bun pe care l-am etalat la începutul turului, când am avut acea serie de cinci meciuri în care am câştigat de patru ori şi am remizat la Cluj, era văzut şi în continuare. De aceea cred că dacă i-aş fi avut la dispoziţie pe Milea şi Negru tot returul, mai făceam cel puţin trei puncte. Faptul că nu mi-am atins ţinta propusă, mă ambiţionează şi mai mult pentru retur, când sunt decis să demonstrez că rezultatele pe care le-am obţinut în trecut nu au fost întâmplătoare", a spus Grigoraş.

Tehnicianul ieşenilor a mai adăugat că şi-ar dori întinerirea lotului şi obţinerea unor rezultate cel puţin la fel de bune ca acelea pe care le-a avut la Oţelul Galaţi:

"În această iarnă vom face câteva achiziţii. Nu pot cere jucători pe care clubul nu-i poate aduce. Dacă se doreşte întinerirea lotului, eu sunt de acord şi cred că se poate face acest lucru. La fel cum cred că pot obţine cu Poli Iaşi rezultate cel puţin la fel de bune cum am avut cu Oţelul Galaţi. De la venirea mea la Iaşi au apărut deja trei jucători tineri în echipă, Bujor, Costache şi Străuţ şi cred că, având mai mult timp la dispoziţie pentru pregătirea returului, pot obţine rezultate".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici