Grigoraş: Este trist când pierzi pe nişte gafe impardonabile

Tehnicianul Politehnicii Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat că este trist de ratarea calificării în sferturi Cupei României, după îngfrângerea cu Universitatea Craiova, mai ales că acest eşec a venit după "gafe impardonabile" ale jucătorilor săi.

13 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: Este trist când pierzi pe nişte gafe impardonabile

Grigoraş: Este trist când pierzi pe nişte gafe impardonabile (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Este trist când pierzi pe nişte gafe impardonabile, nu vreau să caut scuze pentru că aş fi penibil. Totuşi, nu cred că a dominat aşa autoritar Universitatea Craiova în prima repriză încât să aibă 2-0. Noi le-am făcut două cadouri şi nu am fost în stare să marcăm nici din penalti. Ne-au lipsit câţiva jucători importanţi, Brăneţ, Milea sau Negru, jucători care au obţinut acele rezultate bune de la începutul campionatului. Cei care au intrat în locul lor în ultimele meciuri nu au putut acoperi golurile lăsate de aceştia. S-a văzut că nu avem un lot de 20-22 de jucători de aceaşi valoare", a punctat tehnicianul echipei ieşene.

Grigoraş a avertizat că dacă echipa ieşeană nu-şi va reveni îi va fi foarte greu şi în meciul din campionat, cu Dinamo: "Dacă nu vom reuşi să ne redresăm cât mai repede, ne va fi foarte greu cu Dinamo. Sper să reuşim să găsim soluţii pentru a ieşi cât mai repede din criză".

Formaţia Universitatea Craiova s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale Cupei României-Timişoreana, după ce a învins, scor 3-0 (2-0), echipa Politehnica Iaşi, în optimile competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici