Grigoraş: Iau în calcul plecarea de la Pandurii, nu vreau să fiu a cincea roată la căruţă

Antrenorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraş, a declarat, joi, că ia în calcul renunţarea la conducerea tehnică a echipei din cauza atitudinii conducerii clubului, care nu l-a anunţat despre transferul fundaşului Vlad Chiricheş la FC Steaua.

136 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: Iau în calcul plecarea de la Pandurii, nu vreau să fiu a cincea roată la căruţă

Petre Grigoraş (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"De plecat jucători au plecat, dar de adus nu am adus decât jucători refuzaţi de alte echipe. Bine, asta nu înseamnă că eu am nu i-am vrut. Pentru mine este o dezamăgire ce s-a întâmplat în ultima vreme. În orice caz, o să am o discuţie cu cei din conducere pentru că una vorbim şi alta facem. Va trebui să reevaluăm lotul şi obiectivul. Recunosc că iau în calcul şi despărţirea mea de Pandurii. Ştiu că eu sunt doar un simplu antrenor şi nu am atribuţiile celor din conducere de a face transferuri şi poate de aceea nu am fost consultat în legătură cu plecarea lui Chiricheş. Dar nici măcar nu am fost întrebat, măcar aşa de complezenţă. Puteau să mă întrebe să vadă şi părerea mea, că nu strica, indiferent dacă era bună sau rea. De aceea voi avea o discuţie destul de serioasă cu domnii din conducere şi să sperăm că nu va fi vorba de o despărţire. Eu nu am fost şi nu voi fi niciodată a cincea roată de la căruţă", a spus Grigoraş.

El afirmă că prin vânzarea jucătorilor din ultima perioadă îi este periclitată activitatea de antrenor.

"Când am început pregătirea în vară am spus conducerii că nu am deloc pretenţia să mi-l aducă nici pe Messi şi nici pe Cristiano Ronaldo, dar măcar să mi se promită că îmi voi păstra lotul, jucătorii de bază alături de care mi-am început o muncă şi mi-am trasat un obiectiv. Iar acum îmi văd periclitată activitatea. Cu ochii antrenorului, după câte observ, lucrurile nu sunt tocmai în regulă: au plecat deja Matei şi Grecu, iar acum va pleca şi Chiricheş", a explicat tehnicianul, instalat la conducerea tehnică a echipei gorjene în luna octombrie a anului trecut.

Petre Grigoraş, care nu este de acord nici cu plecarea din iarnă a jucătorului, este supărat că nimeni din conducerea clubului nu l-a anunţat despre acest transfer.

"Din păcate, am aflat şi eu din presă de transferul lui Chiricheş la Steaua. Mi-a spus domnul Pârvulescu (n.r. - presedinte executiv Eugen Pârvulescu), dar după ce auzisem din presă. Poate că nu este chiar aşa o surpriză mare pentru că mă aşteptam în principiu, îmi trecuseră pe la ureche nişte zvonuri. Din câte se pare, despărţirea lui Chiricheş de Pandurii se va produce în iarnă, deci o să-l mai avem aici doar pentru 15 etape. Mărturisesc că în acest moment cu un ochi plâng, iar cu un altul râd. Ca să fiu mai explicit, mă bucur pentru jucător pentru că a plecat la un club mare, dar sunt mâhnit că pe măsură ce trece timpul rămân fără jucătorii cei mai importanţi. Pentru Chiricheş este un pas înainte, dar pentru echipă este un pas înapoi. Pe mine m-a impresionat în retur, e un jucător de caracter. I-am recomandat să rămână până în iarnă, sau chiar până în vară, şi poate pleacă în altă parte. Eu nu i-aş fi dat drumul", a menţionat Grigoraş.

FC Steaua a ajuns la o înţelegere cu conducerea grupării Pandurii Tâgu Jiu în privinţa transferului din iarnă al fundaşului Vlad Chiricheş. Aflat în cantonament cu echipa naţională a României, jucătorul în vârstă de 21 de ani va negocia şi el contractul cu FC Steaua după meciul amical al primei reprezentative cu San Marino.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici