Grigoraş: Mai am nevoie de patru jucători până plecăm în Antalya

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că îşi doreşte ca oficialii clubului să mai achiziţioneze patru jucători până la plecarea în cantonamentul din Antalya.

14 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: Mai am nevoie de patru jucători până plecăm în Antalya

Grigoraş: Mai am nevoie de patru jucători până plecăm în Antalya (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Astăzi (n.r. - joi) se încheie primul cantonament pe care echipa îl susţine în această iarnă şi la final mă pot declara mulţumit de modul în care s-au pregătit jucătorii mei, deşi programul nu a fost unul uşor. Totuşi, o pregătire fizică de calitate nu garantează un retur de campionat liniştit, dată fiind subţirimea lotului. Mai am nevoie de patru jucători până plecăm în Antalya. E vorba de un stoper, în condiţiile în care Adrian Ilie va sta câte o etapă în retur la fiecare cartonaş galben luat, iar Cristian Munteanu rămâne singura opţiune pentru acest post. Pe partea stângă a apărării, Costache a jucat slab în tur, iar pe Acsinte urmează să-l văd în meciurile amicale. La închidere, în absenţa lui Milea, nu am niciun jucător pe acest post şi de asemenea ne mai trebuie un atacant de valoare", a spus Grigoraş.

Tehnicianul ieşenilor a mai precizat că dintre jucătorii de la echipa a doua care au fost în stagiul de pregătire de la Poiana Braşov, doar Alexandru Buhuşi ar putea juca în retur la prima formaţie.

"Dintre cei cinci jucători de la echipa a doua care au fost cu noi la Poiana Braşov, doar Buhuşi ar putea juca în retur la prima formaţie. Avrămia şi Tofan au avut probleme serioase la pregătirea fizică. Bădic şi Caragea s-au descurcat destul de bine, dar nu ştiu dacă pot juca încă la prima echipă. În ceea ce-i priveşte pe cei doi jucători veniţi în probe, Agbleta şi Acsinte, aceştia s-au pregătit bine, însă pot trage o concluzie doar după ce-i văd la joc".

Formaţia Poli Iaşi a revenit, joi, din stagiul de pregătire de la Poiana Braşov şi după două zile de pauză elevii lui Petre Grigoraş vor reveni la antrenamente, urmând ca în 28 ianuarie, să plece în cel de-al doilea cantonament din această iarnă, în Antalya.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici