Grigoraş: Meciul cu Rapid se va juca în mocirlă

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat luni, agenţiei MEDIAFAX, că partida de pe teren propriu cu Rapid, programată, sâmbătă, în prima etapă a returului, se va juca în mocirlă.

14 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: Meciul cu Rapid se va juca în mocirlă

Grigoraş: Meciul cu Rapid se va juca în mocirlă (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Terenul nostru arată foarte prost şi cred că meciul cu Rapid se va juca în mocrilă. Nu ne avantajează deloc acest lucru deoarece ne va fi foarte greu să construim. Eu abordez fiecare meci la victorie şi e foarte greu să poţi duce mingea în careul advers, prin pase, prin combinaţii, pe o astfel de suprafaţă de joc. Cred că nici noi şi nici cei de la Rapid nu ar fi avantajaţi de un asemenea gazon mocirlos. Nici nu avem o echipă de gabarit, prin care să putem face diferenţa. Un astfel de gazon încurcă fotbalul în general. Cred că o să păţim exact ca la meciul de rugby România - Germania, când nici nu se mai cunoşteau echipamentele pe jucători din cauza terenului", a spus Petre Grigoraş.

Tehnicianul s-a arătat deranjat şi de faptul că nu are un teren bun pentru antrenamente. "Mai mult decât atât, nu avem nici unde să ne pregătim în Iaşi. Nu este niciun teren care să nu fie îngheţat sau acoperit de zapadă. În aceste condiţii băieţii se pregătesc pe terenul sintetic, dar eu sunt total împotriva antrenamentelor pe aceste suprafeţe de joc. Vom încerca să protejăm gazonul până sâmbătă, când este meciul cu Rapidul, şi de aceea nu ne vom pregăti pe Stadionul «Emil Alexandrescu»", a adăugat Grigoraş.

Echipa Poli Iaşi întâlneşte, sâmbătă, de la ora 19.00, pe propriul teren, formaţia Rapid, într-o partidă contând pentru etapa a XVIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici