Grigoraş: Nu va interveni relaxarea după seria de rezultate bune

Antrenorul echipei Politehnica Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat, joi, că nu crede că jucătorii săi se vor relaxa după seria de cinci meciuri fără înfrângeri în campionat şi în Cupa României.

16 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: Nu va interveni relaxarea după seria de rezultate bune

Antrenorul Petre Grigoraş (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"După ce am pierdut la Vaslui, am ştiut că echipa va avea rezultate bune, deoarece am jucat bine, cu determinare, jucătorii mei având atitudine în joc. Nu m-am înşelat şi acum suntem pe un onorant loc 8. Nu cred că va interveni relaxarea după seria de rezultate bune avute în campionat şi în Cupă. Pentru a ne putea păstra în prima jumătate a clasamentului, trebuie să muncim la fel de mult ca
până acum", a declarat Petre Grigoraş.

Tehnicianul ieşenilor a mai spus că moralul jucătorilor săi este foarte bun şi acest lucru îi va ajuta în meciurile următoare: "După remiza de la Cluj, le-am dat jucătorilor trei zile libere pentru că meritau. Astăzi (n.r. - joi), vor reveni la pregătire şi nu cred că este nevoie să mergem prin cantonamente pentru a reîncarca bateriile, deoarece s-a lucrat suficient în vară. Totuşi, pentru revenirea tonusului după zilele libere avute, vom avea câteva zile în care vor fi câte două antrenamente pe zi. Moralul jucătorilor este foarte bun şi acest lucru îi va ajuta în următoarele meciuri".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici