Grigoraş: Nu voi putea conta pe cinci jucători în meciul cu Rapid

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că pentru meciul din prima etapă a returului, cu Rapid Bucureşti, de pe teren propriu, nu va putea conta pe cinci jucători.

15 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: Nu voi putea conta pe cinci jucători în meciul cu Rapid

Grigoraş: Nu voi putea conta pe cinci jucători în meciul cu Rapid (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Deşi este prima etapă din retur, din păcate, n-am tot lotul la dispoziţie pentru meciul cu Rapid. Nu mai puţin de cinci jucători nu vor putea evolua în această partidă. Ignatov, care nici nu a mers cu noi în stagiul de pregătire din Antalya, are în continuare probleme la genunchi şi chiar dacă a reînceput antrenamentele, nu va putea juca mai devreme de două săptămăni. Brăneţ este suspect de o ruptură musculară la aductori, iar Cristi Constantin, care a suferit o ruptură musculară în Antalya, va începe pregătirea normală de-abia săptămăna viitoare. Cristi Munteanu urmează să efectueze astăzi (n.r. - miercuri) un examen RMN la Bucureşti, deci oricum nu va juca împotriva Rapidului. În plus, Adrian Ilie este suspendat", a spus Petre Grigoraş.

Tehnicianul ieşenilor a mai precizat că, în ciuda acestor absenţe, îşi doreşte un rezultat bun în partida cu Rapid. "Ştiu că Poli Iaşi nu a învins niciodată Rapidul de la ultima promovare (n.r. - 2004) şi sper să o putem face acum. Sper că aceia care vor intra în locul absenţilor vor demonstra că au valoare şi vor da totul pe teren. Cu siguranţă vom juca în mocirlă, dar acest lucru nu avantajează niciuna dintre echipe", a mai spus Grigoraş.

Poli Iaşi va întâlni, sâmbătă, de la ora 19.00, pe teren propriu, formaţia Rapid Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a XVIII-a, prima a returului Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici