Grigoraş: Pe parcursul meciului, mi-am dat seama că putem obţine cel mult un egal

Antrenorul formaţiei Politehnica Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că pe parcursul partidei cu Steaua, pierdută cu scorul 0-2 (0-0), şi-a dat seama că echipa sa nu putea obţine mai mult de un egal.

16 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: Pe parcursul meciului, mi-am dat seama că putem obţine cel mult un egal

Grigoraş: Pe parcursul meciului, mi-am dat seama că putem obţine cel mult un egal (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Pe parcursul meciului, mi-am dat seama că putem obţine cel mult un egal. Acum, la final, trebuie să recunosc că Steaua a fost peste noi, chiar dacă am luat golurile din două greşeli personale. Oricum, Steaua putea înscrie şi mai devreme, la ocaziile pe care le-a avut", a spus Grigoraş.

Întrebat despre erorile făcute de jucătorii Bogdan Straton şi Cristi Brăneţ, Grigoraş a răspuns: "Straton a fost timorat astăzi, dar nu el a pierdut meciul. Cu toţii am greşit şi, poate că şi eu, am fost neinspirat la schimbările făcute. Acum, trebuie să strângem rândurile şi să evităm în meciurile viitoare greşelile individuale făcute în acest joc. Trebuie să încercăm să luăm punctele înapoi, chiar în etapa viitoare, la Galaţi".

Formaţia Politehnica Iaşi a pierdut, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 0-2 (0-0), în faţa echipei Steaua, într-un meci contând pentru etapa a X-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici